Op zoek naar een originele kantoorinrichting?

Je bent net een bedrijf gestart en moet voor het eerst je nieuwe kantoor inrichten, of je hebt juist al een heel goedlopend bedrijf en verhuist naar een groter pand. Op dat moment moet je absoluut bij Shiraz Office Furniture zijn (https://www.shiraz.nl.) Hier vind je namelijk het grootst mogelijke aanbod kantoorinrichting online. Het maakt niet uit voor wat voor type ruimte je op zoek bent naar meubels, bij Shiraz Office Furniture vind je naast de kantoorinrichting ook alles wat je maar kunt bedenken voor bijvoorbeeld wachtruimtes, entrees of vergaderzalen. Ze hebben een heel groot assortiment met allerlei meubels die te gebruiken zijn binnen bedrijfspanden, waaronder:
  • Stoelen, zoals bureaustoelen, vergaderstoelen of wachtkamerbankjes.
  • Tafels, zoals bureaus en vergadertafels in allerlei maten.
  • Opbergruimte, zoals (lade-)kasten en archiefkasten.
  • Displays en folderrekken.
  • Garderobekasten, kapstokken en kleedkamerbanken.
Bovenstaand is slechts een selectie van het brede aanbod kantoorinrichting dat je vindt bij Shiraz Office Furniture. Als je een nieuw bedrijfspand aan het inrichten bent, of het oude aan het restylen bent, neem dan zeker eens een kijkje in hun webshop. Ze kunnen werkelijk alles leveren, van stoelen tot tafels, van lampen tot prullenbakken, en van vitrinekasten tot PC houders. Bij Shiraz Office inrichting kun je terecht voor de inrichting van je gehele bedrijfspand, van entree tot wachtkamer en van kantoortuin tot vergaderzaal. En dat is ontzettend handig, want zo kun je alles tegelijk bestellen bij één leverancier en het allemaal tegelijk laten bezorgen.

Online kantoorinrichting bestellen

Bij Shiraz Office Furniture kun je als je dat wilt naar alle meubels komen kijken in hun mega grote showroom in Dordrecht, Zuid-Holland. Ze hebben daar maar liefst 100 m2 kantoormeubilair en kantoorinrichting, dus de kans is klein dat je daar niet vindt wat je zoekt. Maar voor wie het niet zo nodig vind om de meubels live te bekijken is daar natuurlijk de webshop. Daar vindt je alle meubels die ook in hun showroom staan, en je kunt ze met één druk op de knop bestellen en op kantoor laten bezorgen. Je kunt dus zowel bij Shiraz Office Furniture terecht als je graag online shopt, maar ook als je het fijner vind om je kantoorinrichting eerst even in het echt te bekijken. In hun showroom kun je bovendien zelfs nog inspiratie opdoen voor de styling van alle bedrijfsruimtes, het oog wil immers ook wat, niet?

Kantoormeubilair voor ieders budget

Of je nu een grote of een kleine portemonnee hebt, Shiraz Office Furniture claimt een kantoorinrichting te hebben voor werkelijk ieders budget. Ze hebben namelijk zowel hele basic meubels als meubels met een prachtig design en stoffering van de meest luxe stoffen. Als je dat wilt kun je helemaal losgaan en jouw kantoor of bedrijfsinterieur de meest luxe uitstraling geven, maar ook als je slechts een klein budget hebt en op zoek bent naar een betaalbare kantoorinrichting kun je bij Shiraz Office Furniture terecht. Dat maakt het een winkel met een heel breed publiek, en daar zijn ze best een beetje trots op. Bij Shiraz Office Furniture vind je dus voor ieder kantoor en iedere werkplek een geschikte inrichting, zoek dus niet verder en bekijk hun webshop of mooie showroom!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn