U hebt geen prikbord meer nodig dankzij magnetische verf

Hebt u weleens van magnetische verf gehoord? Dit is latexverf dat u op magneetverfmagneten.nl in iedere denkbare kleur en hoeveelheid kunt bestellen. Het verschil met normale latexverf is natuurlijk dat er metaaldeeltjes in verwerkt zijn. Dit noemen we ook wel ferro-metaaldeeltjes zoals ijzel, nikkel of kobalt. Deze metalen hebben magnetische eigenschappen en dat betekent dat u op de verf zelf magneten kunt aanbrengen. Dus in plaats van een ouderwets prikbord dat u aan de muur moet hangen of een magneetbord, kunt u deze magnetische verf aanbrengen op de muur in iedere gewenste hoeveelheid, dikte en oppervlakte. Gebruik vervolgens de magneten die u al hebt of koop ook deze magneten bij ons online en u hebt een ontzettend handige muur gecreëerd voor uzelf of natuurlijk voor uw kind in de kinderkamer. Andere voordelen hebben bijvoorbeeld te maken met het werk dat u aan de muur moet verrichten. Want hangt u een bord op dan betekent dit automatisch dat u zult gaan boren. Misschien dat een spijker of schroef in de muur volstaat, maar die krijgt u er niet zomaar in. Daar moet geweld aan te pas komen, doorgaans in de vorm van lelijke gaten in de muur. Met magnetische verf hebt u dat probleem niet, sterker nog: het zal uw muur zelfs opfrissen en is daarom niet alleen een pragmatisch middel maar biedt het ook een decoratief element. En natuurlijk gebruikt u magnetische verf om er vervolgens allerlei leuke kaartjes en foto’s mee aan uw muur te bevestigen. Bent u het na een poosje zat? Verschuif of verwijder de foto direct zonder er gaten in de muur aan over te houden.

Magnetische verf is uiterst praktisch en al op jonge leeftijd te gebruiken

Klinkt magnetische verf u als muziek in de oren? Dan treft het dat u de site van Magneetverfmagneten hebt weten te vinden. Naast magnetische verf bieden we namelijk een keur aan verschillende magneten aan. In diverse sterktes en zeker niet alleen maar geschikt voor aan de muur. Zo hebben magneten diverse belangrijke toepassingen en worden ze tevens ingezet in het educatief leerprogramma op de basisschool en middelbare school. Zodoende hebben we de diverse magneten en verschillende soorten verf op onze website verdeeld in enkele categorieën. U kunt daarbij denken aan onder andere:

  • De magneten voor de magnetische verf.
  • Whiteboardverf,
  • En schoolbordverf.

We bieden u een keur aan vrolijke magneetjes aan. Meestal verkopen we ze in setjes van 3 à 5 stuks. Verwen uw kind met deze magneten versierd met onder andere hartjes, kleurtjes, van hout of in de vorm van allerlei diertjes. U gaat er zelf vast en zeker ook geen genoeg van krijgen. We horen vaak dat men de kinderkamer verft met magnetische verf. Na dit succes besluiten ze toch ook een stukje van hun woonkamer, studiekamer of zelfs de keuken te verven met magnetische verf want het is erg praktisch om te gebruiken. Niet alleen vanwege de vele decoratieve mogelijkheden maar ook omdat u er boodschappenlijstjes en andere to-do lijstjes aan kunt bevestigen.

Bestel uw verf en ook de magneten bij ons in de online webshop

Ziet u het gebruik van magnetische verf nu ook wel zitten? Schroom niet om bij vragen onze klantenservice te mailen of te bellen. We helpen u namelijk graag verder. U kunt natuurlijk ook direct bestellen en wel door aan te geven welke producten u wilt kopen. Vul vervolgens uw gegevens in of log in op uw account. U kunt direct betalen en de verzendkosten zijn al gratis boven de 35 euro. We bezorgen doorgaans binnen 1 werkdag!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn