Op zoek naar wandelwagens?

Ehouse - WandelwagensBent u op dit moment toevallig op zoek naar wandelwagens? Dat kan immers maar zo het geval zijn. Van het een komt het ander en daar is dan ineens een baby. Het is natuurlijk onmisbaar om wel een van de meer geschikte wandelwagens voor uw kind of kinderen te kopen. Er zijn namelijk speciale varianten voor tweelingen. U koopt dan een wandelwagen voor een tweeling die u, indien gewenst, om kunt bouwen tot een voor een eenling, oftewel een enkel kind. Bij de specialisten van Ehouse.nl krijgt u daar standaard een hele trits accessoires bij. U moet dan denken aan:

  • twee autostoeltjes
  • twee inzetten voor de wandelwagen
  • twee reiswiegen
  • een tas voor luiers

Zo bent u altijd goed voorbereid op pad met een van onze fraaie wandelwagens. Neemt u maar eens een kijkje op de site, die mede dankzij deze tekst goed vertegenwoordigd is bij die ene grote Amerikaanse zoekmachine. U zult daar de meest fraaie wandelwagens aantreffen. In ons grote assortiment vindt u werkelijk van alles. Hippe kleuren en een modern design, dat is waar wij eigenlijk voor staan. Als u die gedachte ook uit wilt dragen is het zaak nu bij ons zo’n fraaie wagen aan te schaffen, opdat uw kind of kinderen comfortabel kunnen worden vervoerd. Overigens is zo’n om te bouwen versie ook handig als u niet wilt uitsluiten dat er nog een tweede kind komt binnen afzienbare tijd. In dat geval kan het namelijk zijn dat u met beide kinderen tegelijk de hort op wilt zodat u toch voor twee personen plek moet hebben. Ook daarom geldt: bestel uw wandelwagens bij ons. Wij bieden u het hele pakket door de reeds vermelde accessoires die we standaard bij elk verkocht exemplaar meeleveren. Uiteindelijk profiteert u daarvan, samen met uw partner en kinderen.

Het grootste assortiment wandelwagens

Zojuist hadden we het al even over de handige wandelwagens die zijn om te bouwen tot een versie voor een of twee kinderen, al naar gelang de omvang van uw kroost. Maar dat is zeker niet het enige wat we bij Ehouse.nl te bieden hebben. Want wat te denken van het enorme assortiment dat wij daarnaast hebben? Bent u op zoek naar een sportief exemplaar? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Zoekt u juist een van de meer romantische wandelwagens? Ook dan moet u zeker bij ons zijn. Niet voor niets mogen wij ons al sinds jaar en dag een specialist noemen daar waar het gaat om de online verkoop van wandelwagens. Wij staan voor kwaliteit. Die kwaliteit ziet u terug in uw bestelling. Wij gebruiken enkel hoogwaardige materialen en stoffen. Dat komt niet alleen ten goede aan de uitstraling van de wandelwagens, maar met name ook aan het comfort. Want uiteindelijk doet u het toch allemaal voor uw kind? U wilt natuurlijk niet hebben dat uw nageslacht door de straten hobbelt op wagens van bedenkelijk allooi. Nee, integendeel. U wilt comfort, uitstraling, een mooi design en handzaamheid. Al die zaken zult u terugvinden in de wandelwagens die wij online in de verkoop hebben. Wij zijn een bedrijf dat uitsluitend het bekende merk Babyactive levert. We hebben namelijk een erg goede relatie met dit bedrijf, omdat we er natuurlijk altijd wandelwagens inkopen om die vervolgens aan u door te leveren. Wij krijgen van onze leverancier dus lage prijzen en zijn dan ook in staat die, na aftrek van een bescheiden marge voor de winst van onze firma, voor schappelijke prijzen aan u aan te bieden. Wat zeggen we, schappelijke prijzen? Eigenlijk gaat het om niets minder dan ware stuntprijzen. Had u gedacht dat u ergens zo goedkoop zulke goede wandelwagens kon krijgen? Het antwoord ligt in onze webshop.

Neem contact met ons op

Hoewel deze tekst het doel heeft u te informeren, kan het niettemin zijn dat u na het lezen ervan toch nog met enkele vragen over de door u aan te kopen wandelwagens zit. Uiteraard hoeft u nu niet in de stress te schieten. Wij krijgen namelijk zeer geregeld vragen. Mensen die toch willen weten hoe de kleur van de wandelwagens uitpakt, wat de eisen aan de kwaliteit zijn en wanneer de bestelling dan binnen is helpen we allemaal graag. Ook u kunt in contact komen met de uiterst deskundige medewerkers van onze klantenservice. Niet voor niets hebben we deze omgedoopt tot ‘Klantenservice+’, dus met het symbool van de plus erachter. Dat vinden wij terecht, omdat we net iets meer voor u doen dan onze concurrenten. En u wilt natuurlijk niet worden afgescheept als u gewoon een serieuze vraag over een van onze wandelwagens heeft, dat begrijpen wij als geen ander. Wij hebben nog nooit iemand buiten in de kou laten staan en zullen dat ook bij u niet doen. Niet voor niets bestaat ons klantenbestand uit een serie van lachende, tevreden gezichten. We scoren bij iedereen, stuk voor stuk, hoog daar waar de klantwaardering op het spel staat. Onze klantenservice is dan ook geopend van 9 uur in de ochtend tot liefst 9 uur in de avond. Dat zijn openingstijden die u bij maar weinig andere firma’s aantreft. Ook een onderdeel van onze service is de eenvoud van het terugsturen van uw bestelling. Want als u wandelwagens koopt kan het natuurlijk, net zoals bij andere artikelen die u online koopt, zo zijn dat u toch niet helemaal tevreden bent. Stuur het gewoon naar ons terug, wij doen nooit moeilijk. Bestel uw wandelwagens snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn