Gastouderopvang Snoesje

Van harte welkom bij gastouderopvang Snoesje, waar u als ouder terecht kunt voor de opvang van uw kind door de beste gastouders die u zelf kiest. Wij vinden het van het grootste belang dat alle ouders kunnen rekenen op goede, betrouwbare, flexibele en betaalbare kinderopvang. De opvang van uw kind is een belangrijke en ook een persoonlijke zaak. Uw kind in de handen van een ander onderbrengen is best wel spannend en daar moet u zich goed bij voelen. Daarom vinden veel mensen het belangrijk om de gastouder zelf te kiezen en dat is precies waarvoor u bij ons terecht kunt. Gastouderopvang is een mooie en bewuste keuze en er zijn een aantal voordelen van gastouderopvang in vergelijking met gewone of reguliere opvang. Ten eerste zien we de laatste jaren steeds meer dat er lange wachtlijsten zijn voor de gewone opvang van uw kind. Daar komt nog bij dat de reguliere opvang een stuk duurder is dan gastouderopvang. U kunt zich op jaarbasis dan ook wel honderden euro’s besparen. Mocht u meer willen weten over onze gastouderopvang, dan kunt u op ieder moment via onze website meer informatie opvragen. Het opvragen van informatie betekent dat wij u direct een informatie boekje sturen. U kunt dit boekje over onze gastouderopvang op uw gemak eens thuis doorlezen. Vervolgens maken wij graag een afspraak met u. Tijdens het eerste gesprek dat wij met u voeren, zullen wij de zaken bespreken die voor u van belang zijn. Natuurlijk kunnen wij samen met u bekijken welke gastouder het beste past bij uw wensen en natuurlijk bij uw kind of kinderen. Een aantal voordelen van gastouderopvang hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • Onze opvang is zeer flexibel
  • Wij bieden opvang voor scherpe prijzen
  • Onze opvang is zeer kleinschalig
  • Onze gastouders zijn zeer kundig
  • Wij bieden zeer scherpe prijzen

Gastouderopvang; waarom precies

Zoals reeds vermeld, zijn er flink wat voordelen aan het kiezen voor gastouderopvang versus reguliere of gewone opvang. De wachtlijsten zijn al genoemd, maar er is ook een heel ander opvoedkundig aspect waar wij veel belang aan hechten. Wij bieden namelijk kleinschalige opvang aan kinderen. Die kleinschaligheid vertaald zich op diverse manieren. Zo kunnen wij u vertellen dat wij opvang bieden aan kleine groepjes van maximaal vijf kinderen. Daar hebben wij goed over nagedacht. Wij vinden het namelijk belangrijk dat er voldoende aandacht per kind is. Aandacht per kind betekent dat het kind zich kan hechten aan een klein groepje mensen zoals de opvangouder, maar ook de andere kinderen. In reguliere opvanghuizen zien we dat er veel wisselend contact is. Er zijn veel begeleiders die afwisselend voor de kinderen zorgen en dat maakt het voor kinderen moeilijker om zich te hechten en duurzame band op te bouwen met het kind. Het is dus belangrijk dat er voor wordt gezorgd dat kinderen voldoende aandacht krijgen per kind en dat er ruimte is voor hechting. Ook voor de ouders is het prettig om te kunnen rekenen op vast gastouderopvang. Met gastouderopvang weet u waar u aan toe bent. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht en regelen wij ook opvang wanneer het vakantie is en ook voor overnachtingen bieden wij oplossingen met onze gastouderopvang. Natuurlijk maakt u altijd eerst kennis met de gastouder voordat u over gaat om het maken van een keuze. Dat is logisch, want u bepaalt immers welke personen er voor uw kind gaan zorgen. Gesprekken voeren is wat ons betreft de enige manier om erachter te komen welke ouder het beste past bij uw kind. Iedereen is weer anders en heeft weer andere behoefte. Ook is het kiezen van een gastouder een gevoelskwestie. Vraag direct meer informatie op en dan helpen wij u graag verder. De beste gastouderopvang; daarvoor bent u bij Snoesje helemaal op het juiste adres.

Intake en rapporten

Tijdens het intake gesprek gaan wij met u en de gastouder rond de tafel zitten. Een dergelijk gesprek is natuurlijk helemaal vrijblijvend. U heeft tijdens dit gesprek de kans om alle vragen die op uw lippen branden te stellen en daarbij benadrukken wij graag dat er geen gekke vragen zijn. Neem dus geen blad voor de mond en geef duidelijk aan wat u belangrijk vindt. Alleen op deze wijze kunnen wij u helpen aan de beste gastouder. Het zelf kiezen van de persoon die veel tijd met uw kind gaat doorbrengen is natuurlijk heel erg belangrijk en een van de grote voordelen van kiezen voor kinderopvang van Snoesje. Naast de eerder genoemde voordelen, weet u ook zeker dat u met de gastouderopvang van Snoesje kiest voor de beste kwaliteit en betrouwbaarheid. Uiteraard voldoen wij als gastouderbureau aan de eisen van de Wet Kinderopvang. U kunt online de rapporten bekijken die naar aanleiding van onderzoek van onze diensten zijn opgesteld. Voor u is het belangrijk dat u een transparante partij kiest die openheid van zaken geeft en daarom hebben wij alle informatie op onze website voor u beschikbaar gesteld. Bekijk onze website of vraag extra informatie aan als u thuis op uw gemak meer wilt lezen en leren over gastouderopvang. Uw kind is bij ons in goede handen, maar u kiest altijd zelf voor welke handen dat zijn! Neem gerust contact op met een van onze medewerkers als u direct iets wilt weten. Daar zijn wij voor. Wij helpen u graag op ieder moment verder met het vinden van de juiste antwoorden. Kies voor Snoesje.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn