Openhaardhout hier bestellen

Van harte welkom op de website van de haardhouthandelaar waar wij het beste openhaardhout verkopen dat u zich maar wensen kunt en waar u naar op zoek bent. Wij werken met een team van enthousiaste mensen die graag uw bestelling voor openhaardhout voor u klaarzetten. Wij bieden u het beste oven gedroogd openhaardhout dat ontzettend goed en lang zal branden. Het is ontzettend gezellig om een mooi haardvuur te maken. Het is een van de mooiere dingen in het leven om lekker bij het haardvuur te zitten met een glas wijn in de hand en een lekker kaasje. Vaak ziet u dat wanneer u voor de haard gaat zitten waar het openhaardhout knappert, dat er mooie gesprekken op gang komen omdat u even helemaal in het moment kunt zijn met het zachte geknisper van het hout en de lekkere geur die het hout verspreid. Wij leveren u het beste hout en dat halen wij uit de Baltische staten. De reden dat wij ons hout daar vandaan halen is dat wij met niets minder dan het beste haardhout genoegen nemen. Als u wilt genieten van een mooi haardvuur dan dient u te kiezen voor het beste openhaardhout dat er bestaat en dat hout bestelt u bij ons! Nadat het openhaardhout voor u is geselecteerd wordt het naar Nederland gebracht. Iedereen die een open haard heeft, moet er voor zorgen dat er voldoende hout in huis is. Er is namelijk niets zo vervelend als te weinig hout hebben. Sla daarom altijd een goede voorraad openhaardhout op en dan grijpt u nooit mis! Kies voor:

  • Een zeer snelle levering van uw bestelling
  • Een zeer overzichtelijk webwinkel
  • Het beste hout dat u zich wensen kunt
  • Op ieder moment uw bestelling plaatsen
  • Zeer scherpe prijzen voor uw gedroogde hout

Openhaardhout morgen in huis!

Wij vinden het belangrijk om de wensen van onze klanten altijd op de eerste plaats te zetten. Daarom willen wij een super snelle levering kunnen garanderen van het openhaardhout dat u bij ons bestelt. Wij slaan ons openhaardhout dan ook op in een loods van waaruit het makkelijk kan worden verplaatst. Wij werken met een transportbedrijf dat iedere dag alle bestellingen van haardhout bezorgd en levert. Dat betekent voor onze klanten dat wanneer zij vandaag het openhaardhout bestellen, dat morgen al kan worden geleverd! Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Dat betekent dat wij graag duurzaam openhaardhout aan willen bieden aan onze klanten. Ons hout is dan ook duurzaam en milieuvriendelijk. Wanneer u bij ons kiest voor openhaardhout, dan betaalt u geen bezorgkosten, tenzij u woonachtig bent op de Waddeneilanden. Wij leveren uw bestelling in pallets, waardoor u ze makkelijk kunt verplaatsen als eenheid. U het hout buiten bewaren onder een afdak. Zorg er voor dat het hout niet te nat wordt, want dan brandt het minder goed. Als u binnen geen ruimte heeft om het hout op te slaan is het zeker wel mogelijk om het hout buiten op te slaan, maar het is altijd aan te raden op een paar blokken van het openhaardhout binnen te bewaren. Zo heeft u altijd een paar blokken klaar. Het aanmaken van een mooi vuur vraagt om geduld en kennis. De eerste keer dat u een haardvuur aanmaakt, zult u even moeten aanvoelen hoe het werkt. Het is handig en noodzakelijk om bij het aanmaken van het vuur aanmaakblokjes te gebruiken. Het vuur zal pas echt goed blijven branden wanneer het openhaardhout heel erg heet wordt. Dan volstaat het op den duur om af en toe een nieuw blok haardhout in de kachel te plaatsen en te blazen. Genieten maar!

Aanmaakblokjes bestellen

Natuurlijk kunt u op onze webwinkel alles bestellen wat u nodig heeft om uw vuur aan te maken. Dat betekent dat u ook aanmaakhoutjes en blokjes kunt bestellen. Deze heeft u altijd nodig om het openhaardhout te laten branden. U kunt bij ons kiezen voor verschillende soorten hout. Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst en wij deze al de volgende dag komen afleveren, kunt u rustig aangeven waar u de houtpallets geplaatst wilt hebben. Wij plaatsen de pallets waar u maar wilt. Dat betekent dat u niet hoeft te sjouwen. Ook dat zien wij als onderdeel van onze service. Kies voor ons gedroogde Beukenhout, Berkenhout of Essen. Er zijn verschillende soorten hout die wat betreft structuur iets van elkaar kunnen verschillen. Weet u niet zeker wat voor hout u wilt kiezen, dan kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen met een van onze medewerkers en dan helpen wij u graag verder met het kiezen van het best mogelijke openhaardhout dat past bij uw wensen. Zoekt u heel specifiek naar hout dat een mooie vlam geeft, dan raden wij onze klanten altijd graag het bergenhout aan dat voor een mooie vlam zorgt waar u uren naar kunt staren. Mocht u meer willen weten over het stoken van een haardvuur, dan kunt u altijd even contact opnemen met onze medewerkers. Wij vinden het geen enkel probleem om u wat tips en trucs te vertellen over het maken van een mooi vuur waar u met z’n alle van kunt genieten! Plaats uw bestelling online en reken af in een beveiligde omgeving. Wij vragen u altijd naar het aantal aanmaakblokjes dat u bij u bestelling geleverd wilt hebben zodat u een mooi voor kunt laten branden waar u lang van kunt genieten. Wat wilt u nog meer!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn