Prive spa Amsterdam

Gun uzelf een dag onthaasten en tot rust komen in een prive spa in Amsterdam. Spa 1001 biedt heerlijke en stijlvolle faciliteiten waar mensen de hectiek van alle dagen kunnen ontvluchten. We zijn allemaal behoorlijk druk en voor we het weten worden we geleefd door onze activiteiten. Bezigheden die zo vanzelfsprekend en noodzakelijk lijken. Onze rust daarentegen is ook een noodzakelijke factor. Dit gaat u beseffen als u plaatsneemt in deze prive spa in Amsterdam. U kunt een dag langskomen of van tevoren een van de arrangementen boeken die deze dag nog completer maken. Voor u een dag boekt, kunt u op uw gemak de website spa1001.nl doornemen. Hier staan allerlei foto’s op die een goede indruk geven van de gelegenheid. Als u nog nooit bij een spa bent geweest dan is het moeilijk een beeld te vormen van de faciliteiten. Daarom zijn de afbeeldingen een uitkomst, om u goed voor te bereiden. Naast de heerlijke wellness gelegenheden, is een dag bij deze prive spa in Amsterdam niet compleet zonder heerlijk eten om van te genieten. Van rust en eten knapt een mens op. Spa 1001 biedt een uitzonderlijk high tea menu aan of u kunt bestellen van de menukaart. Hier staan lekkere warme en koude dranken op die u kunt aanvullen met lekkere hapjes als bittergarnituur, kippastei of een mini pizza Formaggi.

De faciliteiten bij de prive spa in Amsterdam

Juist de gelegenheden in deze prive spa in Amsterdam zorgen ervoor dat mensen terug blijven komen. Hier worden alle mogelijkheden gegeven om tot rust te komen op een manier die bij u past. In Nederland zijn veel verschillende oorden die heerlijke sauna’s en jacuzzi’s bieden, maar toch blijft deze prive spa in Amsterdam een plek waar mensen naar terug blijven komen. Reden hiervoor is dat het ook mogelijk is om in alle privacy te genieten van de faciliteiten. Samen met uw partner of een goede vriendin kunnen jullie gebruik maken van:

  • De Finse sauna
  • De stoomcabine met hemelplafond
  • Jacuzzi
  • Warme voetenbaden
  • De relaxbank

Naast deze plekken heeft deze prive spa in Amsterdam ook een heerlijke lounge ruimte. In deze luxe plek kunt u bijkomen bij de open haard of lekker lezen aan de leestafel. Dit zijn weer ander soort plekken waar mensen zich weer kunnen opladen. Hoewel een sauna of jacuzzi heerlijk zijn, komen lichaam en geest nog meer tot rust in een rustige ruimte onder het genot van hapje en een drankje.

Een totaal aanbod om bij te komen

De prive spa in Amsterdam zorgt ervoor dat u op allerlei manieren uw rust vindt. In de lounge ruimte hebben zij zelfs Netflix beschikbaar. Na de stilte in de sauna, is het vast heerlijk om een film te kijken samen met een vriend of vriendin. Op deze manier brengt u een lange dag door bij deze prive spa in Amsterdam. Om het allemaal nog mooier te maken, meldt u zich aan voor een van de arrangementen die aangeboden worden:

  • Private for Two Arrangement
  • Spa & Party Arrangement
  • Vriend(inn)en Arrangement
  • Good Morning Arrangement

Kies een arrangement wat voor u goed uitkomt en aansluit bij uw eigen wensen. Waarvan komt u tot rust? Waar geniet u het meeste van? Wie neemt u mee naar deze prive spa in Amsterdam. Ga naar spa1001.nl om u aan te melden voor een dag bij Spa 1001. Via het online formulier kunt u het arrangement doorgeven waar u gebruik van wilt maken. Heeft u toch nog vragen of aanvullende wensen dan horen zij dat graag. Bel gerust met ze om er zeker van te zijn dat u de beste dag van uw leven gaat beleven.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn