Verbouwen werd mogelijk met een led werklamp

Verbouwen werd mogelijk met een led werklampToen we ons huis kochten in 2015 hadden we het idee om direct aan het werk te gaan met renoveren en verbouwen. Maar het pakte net even iets anders uit. Ik kreeg een leuke baan aangeboden waarmee ik goed zou verdienen. Mijn vrouw besloot om het huis in te richten zodat we er direct in konden trekken en het eigen konden maken. Drie jaar later hebben we besloten om aan de slag te gaan. In maart zijn we begonnen met slopen en in april hadden we de eerste materialen al in de schuur. Dat was het moment waarop ik merkte dat we veel te weinig licht hadden. Recht zagen was onmogelijk, net als goed afmeten en aftekenen. In huis zelf was het nog lastiger. De weinige lampen die aanwezig waren, zorgden voor schaduwen op de plek waar ik aan het werk was. Overdag was ik echter op mijn werk, ik moest het hebben van de avonden. Daarom hebben we geïnvesteerd in een led werklamp. Alhoewel… geïnvesteerd is een groot woord wanneer je kiest voor een led werklamp via Werken Bij Licht (werkenbijlicht.nl). Toen de lampen er eenmaal waren en ik een led werklamp mee kon nemen door het huis heen, merkte ik pas dat ik dit veel eerder had moeten doen.

Sneller en beter werken met een led werklamp

Een led werklamp zorgt voor licht. Dat is wat alle lampen doen, maar dankzij het licht van de led werklamp kun je precies zien wat je aan het doen bent en waar je het aan het doen bent. Het aftekenen, zagen, monteren en beoordelen werd een stuk makkelijker. Het resultaat was daardoor veel fraaier (meer dingen lukten ook direct bij de eerste poging) en wat ik ook al snel merkte, was dat ik veel minder scheuren opliep. Geen bulten op mijn hoofd, geen openliggende vingers en geen struikelpartijen. Nu moet ik wel eerlijk zeggen dat we het dan ook niet bij één led werklamp gehouden hebben. We hebben drie mobiele lampen en een vaste led werklamp die ik in de schuur zelf gemonteerd heb zodat ik altijd licht heb tijdens het werken in de schuur. In de toekomst ga ik nog een keer een bestelling plaatsen. Eigenlijk wil ik nog graag een led werklamp hebben die gebruikt wordt op professionele plekken. Zo’n lamp met een standaard die in hoogte verstelbaar is zodat het makkelijker wordt om overal aan het werk te gaan zonder constant tegen het licht in te kijken tijdens het werken. Maar eerst moeten we even geld sparen voor plinten, daarna is het huisje klaar.

Huis klaar, dus…?

Je voelt het misschien al aankomen. We hebben het huis verbouwd en zijn zeer tevreden met het resultaat. Het is een geweldig huis geworden met enorme overkapping en een prachtige tuin. Maar nu we klaar zijn, hebben we eigenlijk jeukende vingers. Wanneer we de plinten erop hebben zitten, laten we direct een taxateur langskomen om de nieuwe waarde van het huis te laten bepalen. We denken er sterk over om het huis te verkopen en een nieuw project te beginnen. Uiteraard samen met de verschillende varianten op de led werklamp! Waar het huis staat, dat weten we nog niet. We weten namelijk dat de renovatie-objecten in Nederland op dit moment niet zo in trek zijn, dus wanneer we genoeg geld kunnen krijgen voor ons huis, zeg ik mijn baan op en gaan we hier in de toekomst eens wat extra mee aan de slag om te kijken of we hier een leuke handel van kunnen maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn