Scanstrut bevestigingsmiddelen bestellen?

Maritieme apparatuur op een schip moet goed bevestigd zijn, vooral bij schepen die op ruw water varen. Fabrikant Scanstrut maakt al jaren bevestigingsmiddelen voor schepen om maritieme apparatuur goed vast te kunnen zetten. Hiermee garandeert u een goede werking van uw radarapparatuur en andere middelen aan boord, en raakt u uw apparatuur ook niet kwijt in zwaar weer. Bij Sail360 bestelt u eenvoudig alles wat u nodig heeft voor op uw schip. Scanstrut bevestigingsmiddelen vallen hier ook onder. Deze beschermen uw apparaten niet alleen tegen losraken, maar ook tegen water. Het is vanzelfsprekend dat maritieme apparatuur tegen water moet kunnen. Een extra zekerheid bouwt u in met Scanstrut apparatuur. Gaat u binnenkort een zeilreis maken over zee? Of wilt u uw schip opknappen en zeewaardig maken? Maak dan gebruik van de aantrekkelijk geprijsde artikelen die u via Sail360 kunt bestellen. U heeft uw producten dezelfde week al in huis, en deze zijn altijd direct klaar voor montage. Met de vele navigatiesystemen en kledingopties maakt u uw uitrusting compleet. Het assortiment van Sail360 is met zorg samengesteld door een ervaren zeiler. U weet dus zeker dat u met echt goede artikelen op pad gaat. 

Opties aanbod Scanstrut

Via Sail360 kunt u diverse Scanstrut producten bestellen, voor bevestiging van uw apparatuur overal op uw schip. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een:

  • mastbeugel
  • deck pod
  • pole mount
  • hanging system
  • helm pod

Alle producten zijn in verschillende uitvoeringen en maatvoeringen beschikbaar, en kunnen gebruikt worden met apparaten van andere merken. Uw apparatuur van Foruno, maakt u bijvoorbeeld op deze manier goed vast aan boord. Met de Radar Mount van Scanstrut zorgt u ervoor dat uw radarapparatuur altijd recht hangt, en dus goed werkt. De deck pod is ideaal voor snelle bevestiging op het dek. Zoals u mag verwachten gaat elk product van dit merk bijzonder lang mee, ongeacht de omstandigheden waarin u zich bevindt. Bovendien installeert u de Scanstrut producten eenvoudig zelf, met de handige handleiding die u mee geleverd krijgt. Verzeker uzelf van een perfecte werking van al uw boordapparatuur en rust uw schip ook uit met de artikelen van Scanstrut. Zo werkt uw apparatuur naar behoren, en versterkt u de werking van uw radar of andere apparaten aan boord. 

Andere producten van Sail360

Bij Sail360 maakt het aanbod aan Scanstrut producten slechts een deel uit van het totale aanbod. U vindt bij Sail360 ook navigatieapparatuur van Foruno en Timerzero, net als complete stuursystemen en antennes. Ten slotte kunt u hier ook terecht voor zeilkleding. Zowel voor de professional als hobbyzeiler, is een kwalitatief hoogwaardig assortiment voorhanden. U profiteert altijd van aantrekkelijke prijzen en u krijgt uw geld terug als u niet tevreden bent over de geleverde producten. Advies nodig over het juiste navigatiesysteem, of een bevestigingsmechanisme voor uw radar? Neem dan contact op met de webwinkel. Wij adviseren u graag over de aankoop van Scanstrut artikelen of andere merken, zodat u veilig en zeker het water op kunt met uw eigen schip. Omdat de artikelen van dit merk zelf te monteren zijn, kunt u uw schip gewoon in eigen beheer ombouwen tot volwaardig schip voor het zeilen op zee. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn