Te gekke drumles in Amsterdam en omstreken

Het is heel belangrijk dat je leuke dingen doet in je vrije tijd, waar je echt blij van wordt. Voor mij is dat drumles bij Amsterdam in de buurt. Ik woon in Amsterdam en gelukkig is hier genoeg te doen en ik heb ook veel hobby’s. Maar ik ben in de dertig en heb in mijn leven nooit een instrument leren spelen. Dat vond ik best jammer en daarom besloot ik dat ik wilde leren om een instrument te bespelen. Het leek me geweldig om drumles rond Amsterdam te volgen. Ik ben dol op livemuziek en daar mag zeker een stevige drum in zitten. Hoe gaaf zou het dan zijn als ik zelf drumles in Amsterdam of ergens in de buurt zou kunnen volgen? Ik ben gaan kijken wat er allemaal wordt aangeboden als het om drumles in Amsterdam of in de buurt van deze stad gaat. Ik ontdekte dat er veel te kiezen is en daarom is het fijn als je een beetje voor jezelf weet wat je zoekt. En ik kwam erachter dat ik dat niet echt wist. Daarom wilde ik drumles in Amsterdam en omstreken vinden waarbij je veel te kiezen hebt, zodat ik een en ander zou kunnen uitproberen.

Keuzes genoeg voor drumles bij Amsterdam in de buurt

Zoek je ook een drumles in Amsterdam en omstreken? Dan is het slim om eerst eens online te kijken wat het aanbod is. Zo kom je erachter wat er allemaal wordt aangeboden en wat de verschillen zijn. Als je daar achter komt, weet je snel beter wat jij wil. Daar kwam ik ook snel achter toen ik op internet ‘drumles Amsterdam’ invulde. Op een gegeven moment kwam ik op http://drumdrumdrum.nl terecht en ik kan het iedereen aanraden om hier ook heen te gaan, mocht je drumles in Amsterdam of in de omgeving willen volgen. Het grote voordeel vind ik hier dat er veel mogelijkheden zijn:

  • Locatie naar wens
  • Elk ritme kun je leren
  • Individueel of groep

Ik vond het echt geweldig dat je zelf een locatie kunt aandragen om les te krijgen. Als je bijvoorbeeld zelf een locatie in je buurt hebt, of wat handig is voor jou om te bereiken, kun je daar gewoon drumles krijgen. Ik heb eerst gekozen voor de studio in Haarlem, maar deze lessen bevallen me zo goed dat ik wellicht in de toekomst zelf een drumstel aanschaf. En als het zover is, kan ik zelf de locatie kiezen en kunnen ze ook nog bij mij thuis komen, dat is ideaal.

Drum met veel plezier

Mocht je op zoek zijn naar een goede en leuke drumles in Amsterdam en omgeving, dan is Drum Drum Drum absoluut een aanrader. Je kunt er elke beat maar leren die je wil. Dus als je zelf fan bent van een bepaald ritme of een bepaalde stijl, kun je daar gelijk mee aan de slag. Het zijn allemaal zeer vakkundige docenten die niet alleen veel kennis en ervaring in huis hebben, ze kunnen het ook nog eens op een leuke en inspirerende manier overbrengen op de cursisten. En dat vond ik ook heel erg belangrijk. Daarom ben ik heel blij dat ik voor Drum Drum Drum heb gekozen. Ik heb eerst les genomen in een groep, maar wellicht ga ik binnenkort voor individuele lessen. Het is maar net wat je wensen zijn, alles is hier mogelijk. Ik word heel blij van drummen en het is echt een verrijking van mijn leven. Neem contact op met Drum Drum Drum en leef je uit met veel plezier.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn