Telefoonnummer ANWB

nl-contact - Telefoonnummer anwbBent u op zoek naar het telefoonnummer van de ANWB? Voluit is het de Algemeen Nederlandsche Wielrijdersbond? Tegenwoordig focust deze instantie zich niet langer op fietsen, dat is echter wel hoe het ooit begon. Uiteraard kunt u in hun winkels nog steeds allerlei accessoires voor fietstochten kopen en vindt u er wegenkaarten om mee te wandelen, fietsen en voor het autorijden. Afijn, een groot onderdeel van deze dienst is er voor mensen die pech onderweg hebben. Gebeurt dat in Nederland en bevindt u zich langs een snelweg? Dan kunt u naar een speciale telefoonpaal aan de rand van de snelweg lopen en daar uw problemen doorgeven. Dan hebt u niet het telefoonnummer van de ANWB nodig. Maar bent u gewoon thuis en heeft uw auto het op de oprit begeven? Bent u lid van de ANWB en is uw dealer gesloten, ver weg of vertrouwt u de service van de ANWB meer? Dan zult u wel het telefoonnummer van de ANWB nodig hebben. Er zijn diverse redenen waarom u het telefoonnummer van de ANWB kunt gebruiken. Ook als u niet met pech langs de weg staat maar gewoon wilt weten wat er in de winkel te koop is en of het nog op voorraad is, dan kunt u bellen met de desbetreffende winkel die het dichtst bij u in de buurt is. Maar het speciale telefoonnummer van ANWB dat u op onze website vindt is het landelijke nummer waar u om hulp kunt vragen, maar ook een klacht in kunt dienen als u niet tevreden bent over deze service. Dit telefoonnummer van de ANWB is 24 uur per dag bereikbaar. Het kan immers voorkomen dat u midden in de nacht met pech langs de kant van de weg komt te staan. Als u niet zoveel kennis hebt over uw voertuig en niet weet hoe u het probleem kunt fiksen, dan bent u misschien geneigd om de politie te bellen. Doet u dat niet, daar kunt u zelfs een boete voor krijgen. Bel altijd met dit telefoonnummer van de ANWB.

Het telefoonnummer van de ANWB kunt u maar beter in de buurt hebben liggen

Bent u in het buitenland en krijgt u autopech? Ook dan kunt u het telefoonnummer van de ANWB gebruiken om snel hulp te vinden. Ze werken namelijk ook in het buitenland en kunnen in andere gevallen de desbetreffende hulpdiensten contacteren zodat u uw weg snel kunt vervolgen. Daarom is het wel zo verstandig om op de hoogte te zijn van het telefoonnummer van de ANWB. Noteer dit telefoonnummer van de ANWB dan ook meteen in uw adressenboekje of sla het op in uw smartphone. Mocht u het toch vergeten zijn dan kunt u altijd snel naar onze website toekomen om daar het telefoonnummer van de ANWB op te zoeken. Het is dan wel zo verstandig om de website te bookmarken, zeker als u al in het buitenland bent. Er is niets zo vervelends als langs de kant staan van de weg tijdens uw reis. En als dat ook nog eens in het buitenland gebeurt dan hebt u al helemaal de poppen aan het dansen. Dan kunt u het telefoonnummer van de ANWB zeer goed gebruiken. Wist u dat de ANWB zich met diverse zaken bezighoudt? Als u lid bent van deze dienst dan kunt u dat gratis lezen in hun maandblad “de Kampioen”. Al sinds jaar en dag is dit blad een begrip voor vele Nederlanders. U zult zien dat ze allerlei tips kunnen geven voor geweldige reizen voor zowel binnen als buiten Nederland. U kunt zelfs bij hen een reis plannen en de benodigde reserveringen maken. Wilt u enkel hulp bij autopech, dan kan dat uiteraard ook. We kunnen gerust stellen dat de ANWB van alle markten thuis is op het gebied van reizen. Met zowel de auto als de fiets. Wilt u graag mooie wandelingen maken door de diverse natuurgebieden in Nederland? Of wilt u graag de meest uitdagende wandeling van dit land maken, het Pieterpad? Deze wandeling loopt van Pieterburen in het hoge Noorden tot aan een zeer zuidelijk punt van dit land: de Sint-Pietersberg in Maastricht. Belt u eens via het telefoonnummer van de ANWB als u hier graag uitgebreide kaarten van wilt ontvangen. Dankzij het telefoonnummer van de ANWB ziet u nog eens iets van de wereld!

Voor pech onderweg of bij u thuis

Reizen is geweldig, dat weten we allemaal. Veel mensen zien hun vakanties als het hoogtepunt van het jaar. Lekker relaxen na een jaar van hard werken, of juist iets avontuurlijks opzoeken. Bij de ANWB kan het allemaal. Niet alleen voorzien ze u van de juiste hulp voor, tijdens en na het reizen, ze kunnen nog veel meer voor u betekenen. Het telefoonnummer van de ANWB is dag en nacht bereikbaar zoals we al eerder zeiden. En dat is maar goed ook want u wilt niet midden in de nacht alleen op een verlaten landweggetje komen staan, ver van de bewoonde wereld en zonder vervoer. Bent u tevreden over onze service? Hebt u hier nog vragen over? Dan zijn er verschillende dingen die u kunt doen:

  • U kunt ons bereiken via het online contactformulier dat u vindt onder het kopje “contact”.
  • Wilt u ook graag vermeld worden als bedrijf op onze site? Geef dan uw bedrijf en telefoonnummer op. U mag een heldere uitleg aanleveren die we dan op de site plaatsen.
  • Voor bezoekers is er de mogelijkheid om deze individuele pagina’s te reviewen. Geef ze een beoordeling en laat een berichtje achter!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn