Fietslampjes bedrukken

Promoboer - fietslampjes bedrukkenVia promoboer.nl kunt u diverse artikelen laten bedrukken. We beschikken over diverse machines en dat is ook wel nodig. Zo is een zeefdruk handig voor het bedrukken van T-shirts of posters maar als u producten onder vreemde hoeken wilt laten bedrukken, dan zijn hier hele andere machines voor nodig. Tampondruk is bijvoorbeeld ideaal voor het bedrukken van pennen, kopjes maar ook voor het fietslampjes bedrukken. In deze tekst willen we u vooral wijzen op de mogelijkheid tot het fietslampjes bedrukken bij Promoboer. Bent u al erg lang op zoek naar geschikte relatiegeschenken? Wilt u graag uw personeel in het zonnetje zetten en bent u daarom op zoek naar een leuk cadeau voor in het kerstpakket? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Om er toch een slimme marketingstunt van te maken kunt u de fietslampjes laten bedrukken door ons en ze vervolgens als extraatje in het kerstpakket opnemen. Dit soort lampjes komen vast en zeker voor velen als geroepen. Veel mensen in Nederland gaan op de fiets naar hun werk of naar de studie. Dat komt omdat de steden over het algemeen klein zijn en dat geldt zeker voor de dorpen. De fiets is een begrip in dit kleine land en het is dan ook niet zo vreemd dat fietslampjes bedrukken een goed idee is. Het is namelijk een groot probleem onder fietseigenaren: de verlichting. Dit is een van de eerste dingen die kapot gaat. De lampjes zijn erg gevoelig, de dynamo moet juist worden afgesteld en bij de nieuwere versies moeten de batterijen zo nu en dan vervangen worden. Ook is er fietsverlichting die aanspringt als het duister invalt en vanzelf weer uitgaat. Tevens is er verlichting die werkt op zonne-energie. Het fietslampjes bedrukken houdt in dat we losse lampjes gaan bedrukken met uw bedrijfsinformatie. Deze lampjes kunnen eenvoudig aan de voor- en achterkant van de fiets worden bevestigd en nadien worden verwijderd. Fietsers hebben op die manier altijd fietslampjes bij zich en het gaat hopelijk vandalisme tegen. Er hoeft immers maar een halve zool tegen uw fiets aan te lopen en u kunt gedag zeggen tegen uw verlichting. Haal de lampjes er af en stop ze in uw jaszak of tas.

Fietslampjes bedrukken, een geweldige marketingstunt

Omdat fietsverlichting vaak kapot gaat door vandalen, weer, omvallen van de fiets of nalatigheid van de gebruiker, is het geen overbodige luxe om reservelampjes in huis te hebben die u kunt gebruiken als de nood aan de man is. Staat u binnenkort op de jaarbeurs of vindt u het leuk om af en toe een cadeautje aan uw werknemers te geven? Wilt u zakenrelaties te vriend houden en graag een presentje hebben voor nieuwe potentiële klanten? Dan kunt u fietslampjes bedrukken en uitdelen tijdens dit soort gelegenheden. Waarschijnlijk bent u niet in het bezit van printers die fietslampjes kunnen bedrukken en hebt u geen zin en tijd om hierin te investeren. Waarom zou u ook? Dit soort werk kunt u beter uitbesteden aan een gerenommeerd bedrijf zoals Promoboer. Naast het fietslampjes bedrukken kunnen we aldus nog veel meer artikelen voor u bedrukken. Fietslampjes bedrukken is echter een uitstekend en origineel idee. Het is niet een clichématig cadeau want u hebt nu iets origineels in handen waar u velen blij mee kunt maken. Laat het fietslampjes bedrukken aldus aan ons over. Geeft u maar aan wat u er precies op wilt hebben. Daarbij kunt u denken aan:

  • Bedrijfsgegevens zoals de naam van het bedrijf, het adres, telefoonnummer, e-mailadres en websitenaam
  • Het tactisch plaatsen van een logo zodat men u snel herkent
  • Of een slagzin waar u aan te herkennen bent. Hebt u nog geen slagzin? Laat dan een wedstrijd uitschrijven zodat het fietslampjes bedrukken snel gedaan kan worden.

We bedrukken diverse artikelen tegen lage prijzen voor u!

Wat u dan ook wilt laten bedrukken, wij kunnen dit voor u doen. Nadat u een keuze hebt gemaakt en het lampje hebt uitgezocht geeft u aan hoeveel u er wilt hebben. Dan gaan we de fietslampjes bedrukken en sturen we ze binnen enkele dagen al aan u op! U hoeft er niet eens uw huis meer voor uit op zoek naar een drukkerij. Hebt u graag meerdere relatiegeschenken? We kunnen ook pennen, ballen, ballonnen en ga zo maar door bedrukken met uw gegevens erop! Niet alleen kunt u een proefdruk van ons verwachten zodat u nog even de kat uit de boom kunt kijken, ook is de verzending geheel gratis. Na het fietslampjes bedrukken verpakken we het in handige dozen per 500 sets. Dat is een flink aantal maar rekent u maar eens uit hoeveel mensen er bij u werken, hoeveel vergaderingen u hebt per week of per maand en vooral: hoeveel mensen de jaarbeurs bezoeken. U kunt daarom maar beter te veel dan te weinig hebben. Dat bezoekersaantal loopt over een weekend al snel tot in de duizenden. En velen komen er vanwege de cadeautjes die er worden weggeven. U zult zich onderscheiden dankzij deze lampjes. En dat is belangrijk, die eerste indruk zal de bezoeker bijblijven. Daarnaast worden niet alleen de eigenaars van deze lampjes aan uw bedrijf herinnerd als ze de lampjes aan hun fiets bevestigen. Ook andere fietsers zullen naar deze lampjes kijken en benieuwd zijn naar uw bedrijf. Het is een uitgelezen goedkope marketingtruc dus maakt u hier vandaag nog gebruik van. Het fietslampjes bedrukken loont, dat kunnen we u wel op een briefje geven. In uw eigen kleur en met meerdere led-lichtjes leverbaar.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn