Vloerlampen in alle soorten en maten

Steinhauer - VloerlampenBent u op zoek naar vloerlampen om uw huiskamer af te maken? Wilt u een lamp die past bij uw interieur, eentje die juist opvalt of een die als het ware onopvallend aanwezig is? Wat voor soort lamp u ook zoekt, het aanbod van Steinhauer is heel divers. Er zijn vloerlampen in alle soorten en maten. Dat betekent het volgende:

  • wij hebben moderne lampen
  • wij hebben klassieke lampen
  • wij hebben designer lampen en industriële lampen

De kans is groot dat in ons assortiment vloerlampen een lamp is die helemaal voldoet aan uw wensen. Bekijk het aanbod online en vergelijk de ene lamp met de andere aan de hand van een zoekfunctie die u zelf kunt verfijnen. Bekijk de vele afbeeldingen van de prachtige vloerlampen die wij allemaal op de website hebben staan. Sorteer op prijs of op kleur. Bekijk het aanbod moderne of klassieke lampen en bekijk de afbeeldingen om u een beeld te vormen. Bent u op zoek naar een lamp die een prominente plaats moet innemen in uw interieur? Bent u op zoek naar een leeslamp of een lamp met dimmer? Er zijn zo veel vloerlampen bij ons te koop dat u vast wel iets kunt vinden dat aan uw smaak voldoet. Naast vloerlampen verkopen wij overigens ook hanglampen, wandlampen en plafondlampen. Met de zoekfunctie kunt u precies verfijnen wat er moet worden weergegeven, zodat u gericht te werk kunt gaan. En dat is wel zo prettig. Zo kunt u alles waarvan u bij voorbaat al weet dat u dat niet wilt links laten liggen en u richten op het aanbod dat u wel interesseert. Zo komt u vast snel tot de juiste lamp voor het doel dat u voor ogen heeft.

Wij ontwerpen zelf onze eigen vloerlampen

Steinhauer heeft veel ervaring opgedaan op het gebied van verlichting. Wij zijn al 80 jaar marktleider met onze eigen unieke ontwerpen. Zo weet u dat u bij ons vloerlampen vindt die echt uniek zijn. Lampen die u nergens anders kunt vinden. Bovendien weet u bij ons dat wij kwaliteit aanbieden. Dat is één van de dingen die bij Steinhauer namelijk hoog in het vaandel staan: absolute solide kwaliteit. Daarnaast vinden wij gebruiksgemak ontzettend belangrijk. Een lamp moet doen waar hij voor gemaakt is, maar ook nog net dat beetje extra hebben. Onze vloerlampen hebben dat. Wij hebben vloerlampen voor allerlei verschillende omstandigheden en voor verschillende ruimtes in uw huis. Bent u op zoek naar een leeslamp voor in de slaapkamer? Dan kiest u ongetwijfeld een ander model dan wanneer u een leeslamp wilt voor in de studeerkamer. Dan is er nog de kwestie van schakelaars. Er zijn zo veel verschillende type schakelaars verkrijgbaar. Er zijn dimmers en snoerschakelaars, vloerschakelaars en vloerdimmers. Selecteer met de zoekfunctie de soorten schakelaars die u wilt bekijken en het getoonde aanbod wordt daarop aangepast. Zo kunt u, zoals we net ook al beschreven, heel gericht te werk gaan. Het zoeken naar de perfecte lamp wordt op die manier makkelijker gemaakt. Wist u trouwens dat onze vloerlampen zijn vervaardigd van duurzame materialen? Wij kunnen zelfs zeggen dat ze uitsluitend van duurzaam materiaal worden gemaakt. Dat wil zeggen, materialen zoals roestvrij geborsteld staal. Ook leuk om te weten: u ontvangt op al onze vloerlampen een garantieperiode van twee jaar. Mocht er in die twee jaar dus iets stuk gaan aan uw lamp, dan zorgen wij ervoor dat u de reparatie of vervanging ontvangt. Dat is een prettige gedachte, vindt u niet? Onze vloerlampen zijn dus uniek, van eigen ontwerp en gaan gepaard met twee jaar garantie. Plus, bij een bestelling van minimaal 50 euro worden de verzendkosten door ons betaald. Dat scheelt u dus weer. Ook een fijn idee, toch?

Twee jaar garantie op alle lampen

Zoals gezegd ontvangt u op alle vloerlampen van Steinhauer twee jaar garantie. Bovendien hebben wij meer dan 150 winkels, wat betekent dat er vrijwel altijd een servicepunt bij u in de buurt is. Zo kunt u bij ons dus uw vloerlampen snel en makkelijk online bestellen, bezorgen wij bij vijftig euro of meer dus gratis en ontvangt u twee jaar garantie. De vloerlampen van Steinhauer zijn uniek en dat betekent dat u niet de standaard lampen in huis haalt die helemaal geen karakter hebben. Bestel een lamp van Steinhauer en maak uw inrichting compleet. Bekijk direct ons aanbod vloerlampen in de webwinkel en wij zorgen ervoor dat u uw bestelling zo spoedig mogelijk thuis ontvangt. Zo kunt u elke ruimte van uw huis voorzien van de nodige stijlvolle en unieke verlichting. Heeft u het aanbod vloerlampen gezien en daar een keuze uit kunnen maken? Misschien is het dan ook nog de moeite waard om onze overige lampen te bekijken. Zoals we hierboven ook al aangaven hebben we namelijk niet alleen vloerlampen in ons assortiment, maar verkopen wij nog veel meer soorten lampen. De wandlamp, de hanglamp en de plafondlamp bijvoorbeeld. Wist u trouwens ook dat u kunt bekijken wat voor energielabel de lamp heeft? Met de handige zoekfunctie kunt u daar ook op filteren. Als u dus een LED lamp wilt, kunt u dat aangeven en dan wordt alleen het aanbod met LED verlichting getoond. Wij kunnen nog veel meer schrijven over de soorten lampen die wij verkopen, maar u kunt uiteraard het beste zelf een keer onze website bezoeken om met eigen ogen het aanbod te bekijken. Zien we u snel in de webwinkel?

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn