Waar kun je goede stropdassen kopen?

Mightygoodman - Stropdassen kopenUitstekende vraag. Er zijn natuurlijk een heleboel winkels waar dat kan, maar waar hebben ze de beste prijs, de hoogste kwaliteit en het meest diverse assortiment? Waar voel je je geen stijve oude hark die eigenlijk overal een pak zou moeten dragen als je ergens binnenstapt om stropdassen te kopen? Vooral als je wat jonger bent en nog nooit echt zelf de deur uit bent geweest om stropdassen te kopen, is de vraag waar je dan terecht kunt een zeer legitieme vraag. Het goede nieuws is dat je niet eens meer de deur uit hoeft om prachtige stropdassen te kopen die echt bij jouw eigen stijl passen. Je hoeft je niks aan te laten smeren door een winkelverkoper die veel te goed weet hoe hij zijn verkoopcijfers op moet krikken terwijl je eigenlijk vooral wat advies wil hebben. Vertrouw op je eigen smaak en stijl, kies zelf uit wat je leuk vindt en bestel het gemakkelijk via de webwinkel van Mighty Good Man, weinig verrassend te vinden onder het adres mightygoodman.nl. Deze webwinkel biedt uitstekende service, verzending van je bestelling binnen 48 uur, stijlvolle verzenddozen en de mogelijkheid om binnen 14 dagen te retourneren wanneer de stropdas die je hebt gekocht toch niet helemaal bevalt. Ze hebben een online catalogus – “Lookbook” genaamd, omdat je er in kan kijken en er verschillende ‘looks’ in worden gepresenteerd – waarmee je inspiratie op kunt doen. Ze moedigen je echter vooral aan om kleren, accessoires en dus stropdassen te kopen waarmee je trouw bent en blijft aan je eigen stijl en smaak en deze te combineren hoe je zelf wil. Kleuren, stijlen, patronen, ontwerpen, materialen, hip, trendy, chique, retro, casual, zakelijk – wat je ook zoekt en wat je ook wil, bij Mighty Good Man vindt je alles voor een stijlvolle, persoonlijke en originele garderobe, waarmee je bij elke gelegenheid een verpletterende indruk maakt. Ga je dus stropdassen kopen, overweeg dan zeker om even een kijkje te nemen op mightygoodman.nl. Je zult je ogen uitkijken.

Stropdassen kopen bij Mighty Good Man: eenvoudig, betaalbaar, stijlvol

Bij Mighty Good Man vind je gegarandeerd iets wat je leuk vindt. Hun arsenaal aan accessoires is schier eindeloos. Voor wie vlinder- of stropdassen wil kopen is het aanbod enorm: van rood tot violet en alle kleuren van de regenboog ertussenin, van ruitjes via streepjes tot bolletjes, van bloemetjespatronen tot kunstig elegante frutselpatroontjes. De stropdassen van Mighty Good Man komen tevens in allerlei verschillende materialen, letterlijk van zijde tot leer. Ga je er stropdassen kopen, dan is het ook zeker het overwegen waard om stropdasclipjes – bijvoorbeeld in de vorm de altijd hippe snor – of pochetten te kopen om je stropdasaankoop te completeren en zo je outfit nog veel preciezer te stylen. De webwinkel biedt allerlei leuke ideeën, tips, stukken advies, blogposts, noem het maar op. Zo ook tips over het vouwen van pochetten. Ga je stropdassen kopen, dan is het natuurlijk ook handig als je weet hoe je ze moet strikken en dat kan soms nogal lastig zijn. Op YouTube vind je allerlei tutorials voor allerlei uiteenlopende stropdasknopen, zoals de dubbele Windsorknoop, de Four-in-Handknoop, de halve Windsorknoop en de Prattknoop. Het zal je zijn opgevallen dat dit vooral heel Engelse namen zijn voor die knopen. Stropdassen hebben dan ook iets stijlvols en stralen macht en sociale status uit. Ga je stropdassen kopen, dan koop je een stukje aanzien, een stukje professionaliteit, een stukje respect misschien zelfs. Ik heb ooit ergens gelezen – maar pin me er niet op vast – dat je een stropdas op cultureel-antropologisch niveau op zou kunnen vatten als een symbool voor mannelijkheid, omdat de stropdas 1) een langgerekte vorm heeft, waardoor Freud het ongetwijfeld als fallussymbool zou bestempelen en 2) omdat, als de stropdas op zichzelf geen fallussymbool is, het op z’n minst kan worden opgevat als een grote pijl die over de borst en buik naar het kruis van de drager wijst. Ga je stropdassen kopen, dan koop je dus eigenlijk een weinig subtiele accessoire om je mannelijkheid en status mee te benadrukken. Houd dit in gedachten wanneer je in een winkel staat of online rondkijkt om stropdassen te kopen, al is het alleen maar omdat het een leuk weetje is en het ’t zoeken naar en kopen van stropdassen een heel stuk grappiger kan maken.

Meer leuke stropdasweetjes

Over leuke stropdasweetjes gesproken, wist je dat:

  • De senators in het Oude Rome al stroken stof om hun nek droegen? Dit was om hun stembanden warm te houden voor tijdens hun politieke betogen in de Senaat. Aldus werd het om de hals wikkelen van stof al gauw gezien als een teken van status en macht.
  • De cravate oorspronkelijk een sjaal was die door Kroatische huursoldaten om de hals werd gedragen? Vaak was dit een sjaal afkomstig van een geliefde van wie ze afscheid hadden moeten nemen voor een opdracht waarvan ze niet zeker wisten of ze ooit nog terug zouden keren.
  • Pas in 1926 ontstond de stropdas zoals we ‘m tegenwoordig kennen. Tot die tijd was vooral de cravate – precies, die Kroatische huursoldatendas – in zwang, omdat dit kledingstuk veel opzien had gebaard in Parijs, waar het een gewilde accessoire en onmisbaar modeartikel werd voor zichzelf respecterend heren.

Ga je stropdassen kopen, dan kun je de verkoper hier leuk mee om de oren slaan. Wil je online stropdassen kopen? Bezoek dan vooral mighytgoodman.nl voor de mooiste stropdassen. Kopen, bestellen, betalen, leveren: alles super eenvoudig en super snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn