Voedingscoach

Voel jij je vaak niet gezond en ook niet fit? Zit je niet lekker in je vel of ben je te zwaar? Een voedingscoach kan je helpen! Mensen vergeten vaak hoeveel invloed hetgeen zij eten heeft op hun lichaam. Natuurlijk, als je er logisch over nadenkt dan weet je dit wel. Kijk naar hoe machines werken, zoals auto’s. Als je daar de verkeerde brandstof in doet, bijvoorbeeld diesel in een benzineauto, dan zal deze niet meer werken. En datzelfde geldt voor ons. Als wij onszelf alleen maar vullen met verkeerde voedingsmiddelen, dan zullen we niet optimaal kunnen presteren. Met de hulp van een voedingscoach kun je hier verandering in aanbrengen. Je kunt jezelf dan nieuwe gewoontes aanleren, waardoor jij beter in staat zult zijn om jouw leven zo in te richten als jijzelf graag wilt. Met goede coaching zul je veranderingen weten te realiseren waardoor jij je fitter voelt, waardoor je beter in je vel zit en meer energie hebt. Je krijgt hierdoor ook meer zelfvertrouwen en je wordt hierdoor een leuker mens. Dat is uiteraard prettig voor jezelf, maar ook zeker voor je omgeving. Onderschat dus zeker niet het effect dat een voedingscoach op jouw leven kan hebben!

Personal voedingscoach

Ben jij op zoek naar een personal voedingscoach, dan is De Menu Coach een heel goede keus! Zij weet dat er verschillende redenen zijn die jou kunnen belemmeren om zo vitaal te zijn als je zelf wilt. Dit heeft natuurlijk met je voeding te maken, maar er zijn verschillende redenen waarom het jou niet lukt om verandering aan te brengen in je voedingspatroon. Zo kan de reden liggen in het feit dat je:

  • niet de juiste knop kan omzetten
  • niet meer weet wat nu gezond is
  • niet weet wat te koken
  • het gevoel hebt dat het toch niet lukt
  • geen steun krijgt uit je omgeving

Dit zijn natuurlijk allemaal heel vervelende zaken en een voedingscoach kan jou helpen hier verandering in te brengen. Mis jij bijvoorbeeld de steun uit je omgeving, dan kan deze coach voor jou dit steuntje in de rug zijn. Ook kan zij informatie geven over welke gezondheidstrends je nu moet geloven en welke niet. Met haar hulp kun jij ook gemakkelijker gezonde maaltijden samenstellen. Daarnaast kan zij jou helpen overtuigen dat het je wel kan lukken, dat ook jij in staat bent om je leven te veranderen. Met behulp van deze voedingscoach kun jij het echt!

Plan dat bij jou past

Waar veel diëtisten uitgaan van een standaard behandeling, kijkt deze voedingscoach altijd heel bewust naar wat er bij jou past. Er wordt echt maatwerk geleverd. Zo zullen jullie in gesprek gaan over hoe jouw leven er uit ziet en wat jij ervoor over hebt om een bepaald doel te bereiken. Het kan zijn dat jouw doel niet past bij de veranderingen die nu meteen voor jou haalbaar zijn, dus dan kan het ook zijn dat jij jouw doel wat bij moet stellen. Want niemand wordt er gelukkig van om zichzelf onhaalbare doelen te stellen! Deze voedingscoach kijkt dus echt naar het totaalplaatje en helpt jou om de beste versie van jouzelf te worden. Ze helpt jou om jezelf niet langer in de weg te staan en om nieuwe stappen te zetten. Dat laatste is natuurlijk altijd spannend en daarbij komt coaching goed van pas. Zo zal het ook voor jou mogelijk zijn om de nodige verandering aan te brengen en je gelukkiger, fitter, gezonder en energieker te voelen! Wil je meer weten over wat deze voedingscoach voor jou kan betekenen? Kijk dan eens op haar website demenucoach.nl!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn