Vrijgezellenfeest mannen Overijssel: losgaan in de natuur!

Vrijgezellenfeestjes: wat ben ik blij dat deze ooit uitgevonden zijn. Vooral als single vind ik het leuk om mijn bijna-getrouwde vrienden even te kakken te zetten – en om te vieren dat ze nog even samen met mij single zijn. Het leidt tot hilarische situaties en een hoop gezelligheid. Maar het organiseren ervan kan nog best een kluif zijn. Geef jij een vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel? Dan ben je hier op de juiste plek. Hieronder vind je een aantal suggesties voor een fantastisch vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel!

Vrijgezellenfeest mannen Overijssel: wat ga je doen?

Goed, het klinkt stereotype, maar bij een mannelijk vrijgezellenfeest denk je vaak aan de natuur. Aan ruige dingen, spierballenwerk en moddergevechten. Klinkt dit als iets wat jouw bijna-niet-meer-vrijgezelle vriend wel kan waarderen (of juist niet, dat maakt toch niet uit)? Surf dan eens naar de website https://www.outdoorunlimited.nl/particulieren/vrijgezellenfeest/. Hier vind je een aantal arrangementen voor een vrijgezellenfeest van mannen in Overijssel. De verschillende arrangementen die je kunt boeken, zijn:

  • Outdoor Commando
  • Jackass
  • Beat the Bachelor
  • New Kids
  • Total Bullshit

Ze klinken stuk voor stuk fantastisch. Allereerst de Outdoor Commando: dit heeft te maken met het leger. Er komt een echte commando uit het leger om jullie als groep te trainen. Wil je jezelf sparen, geef dan vooral aan wie hier de bijna-getrouwde vrijgezel is – die krijgt het vervolgens zwaar te verduren op dit vrijgezellenfeest van mannen in Overijssel. Jullie gaan mountainbiken, schieten met een luchtdrukpistool én met een echte pijl en boog. Daar droomt elke man toch van? Zwaar misschien, maar je hebt een fantastische herinnering na afloop. Een ander arrangement dat ook sterk aan te bevelen is voor een vrijgezellenfeest van mannen in Overijssel, is die met de naam ‘Jackass’. Hierbij wordt de vrijgezel het middelpunt van bijzondere activiteiten, zoals bubbelvoetbal of ‘bachelorgolf’. Geen idee wat dit precies inhoudt, maar het klinkt veelbelovend! Geen zorgen – jullie zullen sowieso lol hebben en de begeleiding bestaat uit professioneel personeel. Het derde arrangement, ‘Beat the Bachelor’, vormt een hele reeks spellen en activiteiten die ofwel rustig, ofwel uitdagend en spannend zijn. Denk bijvoorbeeld aan het in elkaar zetten van een vlot, om hier vervolgens op te varen. Natuurlijk is het de bedoeling dat de vrijgezel hier verslagen wordt – maar of dat jullie lukt… Dat is de vraag! Zeker een origineel idee voor een vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel. Het arrangement ‘New Kids’ spreekt al een beetje voor zich, voor wie het programma New Kids on the Block wel eens gekeken heeft. Wederom komen hierbij uitdagende activiteiten kijken, maar deze keer met een New Kids-tintje erbij, wat het allemaal nog hilarischer maakt. Je begint met bier en worst, natuurlijk, en eindigt met een dronkenmansestafette. Klinkt als een garantie voor succes! Tot slot de ‘Total Bullshit’. Ook bij dit arrangement spelen de instructeurs typetjes en zijn er meerdere thema’s. Zo kun je Scandinavisch bijl werpen, of een middeleeuws ridderspel spelen. Het leuke hiervan is de afwisseling van de buitensportactiviteiten. Geef je een vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel, dan is mijn advies dus zeker om eens te kijken naar de arrangementen van Outdoor Unlimited.

Buitensport is voor iedereen

Niet alleen voor een vrijgezellenfeest kun je terecht bij Outdoor Unlimited. Wanneer je naar de algemene website https://www.outdoorunlimited.nl/ gaat, zie je dat er veel meer activiteiten worden aangeboden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een kinderfeestje hier te houden (en dat gaat er natuurlijk veel minder ruig aan toe dan op een vrijgezellenfeest, wees gerust). Bedrijfsuitjes of schoolexcursies zijn tevens mogelijk bij Outdoor Unlimited; zeer geschikt om de banden tussen leerlingen of collega’s eens te versterken. Veel plezier gewenst!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn