Waar kun je een houten kerstboom kopen?

Wil jij eens iets anders in huis met kerst? Dan zijn alternatieve kerstbomen een uitstekend idee. Maar waar kun je nu bijvoorbeeld een houten kerstboom kopen? Daarvoor ben je aan het juiste adres bij houtenkerstboom.com. Zij bieden verschillende varianten op dit gebied en hebben daardoor ook zeker een exemplaar dat aan jouw wensen voldoet. Door te kiezen voor een houten kerstboom kopen, kun jij volgende kerst jouw kerstdecoratie van een origineel tintje voorzien.

Wat voor houten kerstboom kopen?

Als je rondkijkt op houtenkerstboom.com, dan zie je dat ze verschillende soorten alternatieve kerstbomen aanbieden. De eerste variant die ze bieden, is de Yelka. Je kunt deze houten kerstboom kopen in verschillende kleuren, omdat zij deze van verschillende houtsoorten maken, namelijk:

  • esdoornhout
  • eikenhout
  • walnotenhout

Walnotenhout heeft bijvoorbeeld een heel donkere kleur, terwijl esdoorn heel licht van kleur is. Dit geeft meteen een heel andere uitstraling aan het geheel. Wat moet je je nu voorstellen bij de Yelka houten bomen? Deze zijn gemaakt van latjes die van groot naar klein op een staander gemaakt zijn en die latjes staan kriskras gepositioneerd op de staander. Hierdoor krijg je een soort dennenboom effect, maar dan van hout. Je kunt bij deze webwinkel ook nog een andere soort houten kerstboom kopen, namelijk de Spira. Dit is een houten spiraal die om een staander zit. Van boven is de spiraal smal, van onder breder en daardoor lijkt het ook wat op een dennenboom. Het bijzondere van de Spira is dat je deze met een speciale hanger ook aan het plafond kunt bevestigen, dat geeft je natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Zowel de Spira als de Yelka zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Je kunt hier dus altijd een houten kerstboom kopen die wat formaat betreft past in jouw huis.

Waarom een alternatief?

Je weet nu wat kerstbomen van hout zijn, maar waarom zou je hier nu voor kiezen? Waarom zou je een houten kerstboom kopen als je ook een echte dennenboom of een kunstkerstboom aan kunt schaffen? Daar hebben verschillende mensen verschillende redenen voor. Sommige mensen kiezen hiervoor omdat ze graag iets origineels in huis willen hebben met de kerstdagen. Zij zijn uitgekeken op groene kerstbomen en zoeken dus verandering en afwisseling. Andere mensen kiezen hiervoor omdat ze er zat van zijn om in de weken rond kerst steeds naalden door het hele huis te vinden. Want ook kunstbomen kunnen naalden verliezen. Weer andere mensen kiezen voor een houten kerstboom kopen met het oog op hun huisdieren. Vooral de hangende Spira kan dan handig zijn. Deze kan niet zomaar omver gegooid worden door een kwispelende hond en de kat kan er niet zomaar in gaan klimmen. Ook met kleine kinderen kan een hangende kerstboom goed van pas komen. En in kleine ruimtes biedt dit de mogelijkheid om toch kerstdecoratie aan te brengen zonder dat het in de weg staat. De redenen zijn dus divers, maar wat zeker is, is dat je van een houten kerstboom kopen geen spijt zult hebben. Je zult hier echt jarenlang plezier van hebben en je kunt deze boom net zo mooi versieren als je bij een groene boom zou doen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn