Wat zijn de voordelen van een akoestisch plafond?

Wij hebben onlangs een ander kantoor gekocht en daar zijn wij nu inmiddels een aantal maanden aan het werk. Het viel ons op dag een al op dat de nieuwe ruimte waarin wij werken heel erg gehorig is. Het heeft namelijk een heel hoog plafond wat heel mooi lijkt, maar wat een crime blijkt om onder te werken. Geluid kan namelijk niet weg en daarom klinkt alles heel erg in dit pand. Dat is heel vervelend want wij vinden het fijn om zacht te werken en dus hebben wij gekeken wat wij konden doen om dit probleem te verhelpen. Wij hebben toen gezien dat je een akoestisch plafond kunt laten aanbrengen. Toen wij meer over dit akoestisch plafond gingen lezen, hadden wij al snel in de gaten dat dit een heel voordelige manier is om van je probleem af te komen en dus zijn wij gaan kijken waar wij iemand konden vinden die voor ons een akoestisch plafond zou kunnen aanbrengen. Wij hebben toen allerlei bedrijven benaderd en wij hebben toen gezien dat wij het beste met de mensen van marcelwesseling.nl om de tafel konden gaan zitten. Deze mensen hebben namelijk alles wat je je maar kunt wensen wanneer het gaat over een akoestisch plafond. Wij hebben toen gemerkt dat wij hier voor een heel goede prijs geholpen konden worden en dus stond ons niets meer in de weg om hier een order te plaatsen. Wij kregen te horen dat wij al op heel korte termijn geholpen konden worden en dat was prettig want hoe eerder wij van ons probleem verlost konden zijn, hoe beter het voor ons zou zijn. Wij hebben daarom ons kantoor ruim gemaakt en wij hebben toen gezorgd dat de mensen van Marcel Wesseling konden beginnen met het akoestisch plafond op het moment dat zij dat graag wilden. Wij vonden het prettig dat wij zo snel aan ons akoestisch plafond geholpen konden worden want wij wilden niet langer meer in al die herrie werken. 

Door dit akoestisch plafond is al het geluid weg

Wij hebben de mensen van marcelwesseling.nl gevraagd om een oplossing te bedenken voor ons lawaaiige Wat zijn de voordelen van een akoestisch plafond?kantoor en wij zijn blij dat wij dat gedaan hebben. De mensen van dit bedrijf hebben ons namelijk heel goed weten te helpen. Wij hebben nu een heel mooi akoestisch plafond gekregen en dat zorgt ervoor dat het geluid nu niet meer alle kanten op gaat. Wij kunnen nu dus altijd in stilte werken en daardoor kunnen wij veel meer werk verzetten. Dat is precies wat wij nodig hadden. 

Wij zijn zeer tevreden 

Wij zijn blij dat wij dit bedrijf in de arm genomen hebben want wij hebben nu een heel stil kantoor waar wij rustig kunnen werken. Kortom:

  • Wij zijn heel tevreden over de diensten van dit bedrijf 
  • Wij waren blij dat wij zo snel geholpen konden worden 
  • Wij zijn voor een heel goede prijs geholpen 

Mocht u meer over dit bedrijf willen weten, kijk dan ook nog even op de site van marcelwesseling.nl voor meer informatie. U zult zien dat men u hier heel erg goed van dienst kan zijn. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn