Wie is de specialist op het gebied van tampondruk?

Wij hebben een groot bedrijf en wij vinden het altijd leuk om onze klanten iets mee te geven waardoor zij de naam van ons bedrijf onthouden. Wij hebben onlangs een plan gevat om iedereen een duurzame drinkbeker mee te geven. Wij willen namelijk stimuleren dat mensen minder plastic gebruiken en dus leek het ons goed om een duurzame drinkbeker te geven. Wij hebben toen besloten dat wij graag het logo van ons bedrijf op deze beker wilden laten drukken en dus moesten wij op zoek gaan naar iemand die goed is in tampondruk. Je hebt namelijk een speciale techniek nodig wanneer je dergelijke bekers wilt laten bedrukken en tampondruk is dan een heel goede manier om dit te realiseren. Wij hebben gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij een specialist op het gebied van tampondruk wilden vinden en wij hebben toen allerlei bedrijven gevonden. Wij wilden graag dat onze bekers van hoge kwaliteit zouden worden en dus wilden wij niet zomaar met de eerste de beste in zee gaan. Wij hebben daarom gekeken naar welk bedrijf ons voor een goede prijs aan de beste kwaliteit op het gebied van tampondruk kon helpen. Wij hebben toen gezien dat de mensen van vkprint.nl ons het beste konden helpen. Wij hebben daarom meteen een offerte bij deze mensen aangevraagd en wat in de recensies over dit bedrijf geschreven was, werd ook bevestigd in de offerte: dit bedrijf kan tampondruk verzorgen voor een heel lage prijs. Dat was prettig om te merken en vandaar dat het voor mij prettig was om een order te plaatsen bij dit bedrijf. Wij kregen te horen dat zij ons heel goed konden helpen met onze tampondruk en wij hebben daarom meteen al onze bekers naar dit bedrijf laten opsturen. Wat wij heel prettig vonden om te merken was dat dit bedrijf meteen voor ons aan de slag kon gaan waardoor wij onze bekers al heel snel in huis hadden. Wij hebben er daarom ook geen seconde spijt van gehad dat wij deze mensen gevraagd hebben om onze tampondruk te verzorgen. 

Hier is tampondruk nog betaalbaar

Wij hebben gemerkt dat heel veel bedrijven echt heel hoge bedragen vragen voor hun tampondruk. Dat is niet iets waar wij echt warm voor liepen en daarom waren wij blij dat wij de mensen van vkprint.nl gevonden hebben. Deze mensen zorgen dat je goede producten krijgt zonder dat je heel veel hoeft te betalen voor hun tampondruk. Dat was alles waar wij naar op zoek waren en wij zijn daarom erg blij met onze bekers. 

Wilt u ook iets laten maken? 

Mocht u ook iets willen laten maken, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van vkprint.nl te gaan kijken omdat:

  • U hier kunt zien wat dit bedrijf allemaal kan maken 
  • U hier een order kunt plaatsen 
  • U hier advies kunt inwinnen bij een van de medewerkers van dit bedrijf 

Ik hoop dat ik u een goede tip heb kunnen geven. Wij zijn heel blij met het eindresultaat dat wij via dit bedrijf hebben kunnen realiseren. Kijk daarom snel een keer op vkprint.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn