Wil je helpen met het verpakken van goederen om bij te verdienen?

Ik heb er bewust voor gekozen om na de zwangerschap thuis te blijven voor de kinderen. Ik had het voor geen goud willen missen, ik was er bij de eerste stapjes en bij de eerste woordjes. Ik ben daar heel dankbaar voor, want ik was altijd ontspannen en ik had de tijd voor mijn kinderen. Ik zie vaak genoeg ouders die altijd maar gehaast zijn en niet kunnen genieten. Dat vind ik jammer voor deze ouders. Ik ben dankbaar voor mijn keuze maar na een paar jaar merkte ik dat ik het wel begon te kriebelen. Ik had er weer zin in om aan de slag te gaan. Om weer mijn handen uit de mouwen te steken. Maar mijn grootste struikelblok was dan ook dat ik thuis wil zijn als de kinderen uit school komen. Een vriendin vertelde me toen over Flexwerf. Ik heb dezelfde dag contact gezocht en werk nu vanuit huis. Het verpakken van goederen is gemakkelijk en eenvoudig werk, ik deel mijn eigen tijd in omdat ik de luxe heb dat ik vanuit huis werk.

Het verpakken van goederen vanuit huis

Misschien denk je dat het niet mogelijk is om vanuit huis  geld te verdienen. Maar dat is dus echt mogelijk. Er zijn natuurlijk meerdere functies bij Flexwerf maar ik vind het heel fijn om te helpen met het verpakken van goederen. Bij elke levering krijg ik een instructie van wat precies de bedoeling is. Vervolgens ga ik aan de slag totdat ik alle artikelen op de juiste manier heb verwerkt. Dit werk is super makkelijk te combineren met een gezin en je kan ook nog eens vanuit huis werken. Dit geef je de vrijheid die je verdient.

Een extra inkomstenbron

Een extra inkomstenbron toevoegen aan je gezin is natuurlijk altijd een goed idee. We hadden het altijd goed, anders had ik de keuze om thuis te blijven niet kunnen maken. Maar nu er een extra inkomstenbron binnenkomt merk ik wel dat er meer ruimte is voor leuke dingen. Die ruimte hadden we eerst niet, spontaan ergens naar toe gaan is nu wel mogelijk. Ik ben zo blij dat ik vanuit huis kan werken en ik gun het iedere vrouw die thuis zit ook om ook een eigen inkomen te verdienen. Het is gewoon een lekker gevoel om zelf je inkomen te verdienen. Hierdoor verdien je zelf je geld en dit werk is prima te combineren met een druk gezin. Zo kan je voor je kinderen zorgen en toch een eigen inkomen verdienen.  Het verpakken van goederen is goed voor je gezin omdat:

  • Je hierdoor gemakkelijk kunt bijverdienen
  • Dit werk kan je eenvoudig vanuit huis doen
  • Dit werk is prima te combineren met een gezin
  • Het verpakken van goederen is simpel werk
  • Bepaal zelf je werk tijden
  • Het verpakken van goederen kan je thuis doen

Het is een bewuste keuze geweest om thuis te blijven voor mijn kinderen. Maar nu ze wat ouder worden begint het te kriebelen om weer wat te gaan doen. Ik vind het fijn om thuis te blijven als de kinderen thuis komen van school. Ik besloot dan ook om op zoek te gaan naar thuiswerk waardoor ik toch voor inkomsten kan zorgen en er daarnaast ben voor mijn kinderen. Een van de werkzaamheden van Flexwerf is het verpakken van goederen en dat doe ik nu vijf dagen per week. Ik heb er veel plezier in en vind het heerlijk om vanuit huis te kunnen werken. Neem vandaag dus nog contact op om je handen uit de mouwen te steken. Wil je meer weten over het verpakken van goederen, kijk dan op: https://www.flexwerf.nl/verpakken-van-goederen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn