Zoekt u campings in Drenthe?

Bent u het zat om elk jaar een dure vakantie te moeten boeken naar een ver exotisch oord? Wilt u het een keer dichtbij huis zoeken maar toch nieuwe plekken ontdekken? Kies dan voor een provincie waar u nauwelijks komt! Er is zoveel te beleven in Nederland ondanks de oppervlakte van dit kleine land. Kijkt u eens naar de campings in Drenthe. Deze provincie is zeer bijzonder want het heeft niet eens een echte stad. Assen is meer een voorzieningsplaats dan een ware hoofdstad. Overigens is Emmen groter qua inwoners. Maar dat neemt niet weg dat u in Drenthe genoeg kunt vinden om te doen:

  • Ga een dagje naar Wildlands in Emmen
  • bezoek de jaknikkers in Klazienaveen
  • of neem een kijkje in het mooie Drents museum in Assen.

Ook qua natuur is er volop te doen en dat is ook waar de meeste campings in Drenthe te vinden zijn! De Hondsrug is een mooie heuvelrug met vele vennetjes, heide en mooie bossen. U zult zien dat er dankzij de veenafgraving prachtige natuurgebieden zijn ontstaan. Natuurlijk mag u de hunebedden niet vergeten. Dit is dan ook een attractie die voor jong en oud leuk zijn. Als u een keuze maakt uit ons campings in Drenthe via kgc.nl dan krijgt u absoluut waar voor uw geld. U komt er heerlijk tot rust maar u kunt ook flinke wandelingen en fietstochten gaan maken. Zo is er voor ieder wat wils te vinden in deze provincie. Maar het begint natuurlijk met het uitzoeken van de locatie. Wilt u graag kamperen in een tent of neemt u de caravan dan wel camper mee? Zorg er in ieder geval voor dat u een keuze hebt gemaakt tussen de diverse campings in Drenthe!

Onze campings in Drenthe zijn luxe en goed onderhouden

Wij bieden u de mogelijkheid om campings in Drenthe te vinden die bekend staan om hun schoonheid. Groen is de belangrijkste kleur en duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij deze campings in Drenthe. KGC staat voor: karaktervolle groene campings. In Drenthe vindt u er vele want dit is een provincie waar groen overheerst. En dat is erg prettig voor mensen die willen onthaasten. In deze moderne tijden is het onmogelijk om in het weekend aan alle hectiek van school, werk en het sociale leven te ontkomen. Immers, voor veel gezinnen en stellen is het dan pas mogelijk om te klussen, boodschappen te doen, te sporten of om af te spreken met familie en vrienden. Men moet daadwerkelijk minstens een week op vakantie om tot rust te komen en om op te laden voor het komende jaar. Op deze campings in Drenthe gaat u dat zeer zeker lukken. Kiest u er daarom voor om lekker dichtbij huis op vakantie te gaan. Dat scheelt enorm veel geld, stress en reistijd.

U kunt een weekje boeken of breng er de hele zomer door

Wilt u graag een van deze campings in Drenthe boeken? Dan moet u eerst een keuze maken uit het ruime aanbod. Hebt u een interessante camping gevonden? Dan linken we u graag door naar hun eigen website. Op hun website is het mogelijk om direct te boeken en ook kunt u aangeven wat u precies wenst qua accommodatie en extra’s zoals privé sanitair en een Wi-Fi verbinding. Overigens raden we het u aan om het eens zonder internet te proberen. U zult pas dan merken hoe verslaafd u bent aan uw laptop en smartphone. Laat de elektronica voor wat het is en dompel u onder in de natuur van Drenthe. Kom heerlijk tot rust en spring in een ven!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn