De specialist in kunststof kisten

Voor elk bedrijf dat behoefte heeft aan kunststof kisten is het aan te raden om eens de website van Boxpall te bezoeken; www.boxpall.nl. Deze specialist in kunststof kisten kan namelijk erg veel verschillende formaten leveren en doet dit bovendien voor een scherpe prijs. De kunststof kisten zijn enorm handig bij het opslaan en/of vervoeren van diverse soorten producten. Door het sterke gebruikte materiaal kunnen ze veel omstandigheden doorstaan en uw producten veilig houden. Bovendien kunt u op de website specifieke kunststof kisten vinden die gemaakt zijn voor bepaalde artikelen. Zo zijn er dubbelwandige producten die extra sterk zijn en gemakkelijk koel gehouden kunnen worden, maar er zijn ook boxen met wieltjes zodat u deze eenvoudig kunt verrijden. De afmetingen die wij kunnen leveren variëren van erg groot tot zeer klein en het hangt er dus maar net van af wat u nodig heeft. Een offerte aanvragen is daarnaast een fluitje van een cent via de website. Natuurlijk kunt u ook persoonlijk contact met ons opnemen als u bijvoorbeeld vragen heeft over een specifieke soort van de kunststof kisten of als u wilt weten of wij iets voor u op maat kunnen maken. Niet ons gehele assortiment staat bovendien op de website, dus als u niet direct kunt vinden wat u zoekt dan kan het lonen om even contact met ons op te nemen.

Diverse soorten kunststof kisten verkrijgbaar

Omdat verschillende producten om verschillende kunststof kisten vragen hebben wij een uitgebreid assortiment om ook uw bedrijf van dienst te kunnen zijn. Of het nou gaat om voedingsmiddelen of andere verpakte of onverpakte producten, in alle gevallen kunt u bij ons vast en zeker vinden wat u nodig heeft. De diverse soorten kunststof kisten en toebehoren die u bij ons kunt bestellen zijn onder andere de volgende:

  • Palletboxen
  • Kunststofbakken
  • Pallets
  • Hygiëneboxen
  • Diverse accessoires zoals dolly’s en deksels

Zoals u kunt lezen hebben wij erg veel verschillende producten in huis. Omdat wij van veel producten een grote voorraad hebben kunnen wij bovendien snel aan u leveren. Het is tevens mogelijk om bijvoorbeeld bedrukkingen te laten uitvoeren op de kunststof kisten zodat u ze altijd kunt herkennen en terugvinden. Voor alle mogelijkheden die Boxpall.nl u kan bieden is het verstandig om de website goed te bekijken of eens contact met onze medewerkers op te nemen. Wij zetten graag een stapje extra om u als klant tevreden te krijgen en tevreden te houden, dus twijfel niet als u vragen of specifieke wensen heeft maar bel of mail ons gerust.

Euronormbakken en afwijkende maten

Veel van de kunststof kisten die wij verkopen zijn van de euronorm zodat u zeker weet dat ze ook goed stapelbaar zijn met bijvoorbeeld de kisten van andere bedrijven of van een oudere partij kisten die u mogelijk nog heeft. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om afwijkende maten te bestellen en kunt u tevens diverse accessoires bij ons vinden. Er zijn tevens stapel- en nestbare bakken beschikbaar die u als u ze niet gebruikt eenvoudig op kunt bergen zonder dat ze veel ruimte in beslag nemen. Een ander handig product is het klapkrat dat, zoals de naam al zegt, eenvoudig opgeklapt en opgeborgen kan worden. Als u bijvoorbeeld levensmiddelen verkoopt of verhandeld dan zijn de hygiënebakken aan te raden omdat deze gemakkelijk schoon te maken en schoon te houden zijn. Zoals u kunt lezen is er op het gebied van kunststof kisten vrijwel niks wat wij niet aan u kunnen leveren, dus als u op zoek bent naar soortgelijke producten dan zijn wij u graag van dienst.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn