Restaurant Drenthe: place to be

Brasseriedeberken - Restaurant drentheBent u op zoek naar een restaurant in Drenthe? Deze provincie is de place to be als u rust zoekt. Maar ook voor mooie natuur bent u in deze provincie aan het goede adres. De Drentse heide is landelijk bekend. Assen heeft een paar mooie musea. Het prachtige natuurgebied Drouwenerzand trekt elk weekend eveneens veel bezoekers. Vlak bij dit mooie natuurgebied bevindt zich een fraai restaurant, in Drenthe, genaamd Brasserie de Berken. Het ligt in Gasselte om precies te zijn. U kunt uw tripje naar deze provincie dan ook compleet maken door een bezoek te brengen aan ons restaurant te Drenthe. Zeker de moeite van het bezoeken waard! Bij ons staan heerlijke en verantwoorde gerechten hoog in het vaandel. U kunt binnen zitten en plaatsnemen in ons mooie interieur. Een modern design wordt er afgewisseld met elementen die naar vroeger verwijzen. Iedereen is dan ook van harte welkom in onze brasserie. De fijne houtkachel geeft u zeker in de koudere tijden van het jaar een warm gevoel van binnen. Bovendien is er een grote tafel waar u op uw gemakje de krant kunt lezen met een cappuccino in de hand. Ons restaurant in Drenthe staat kortom voor:

  • gezelligheid
  • huiselijkheid
  • iedereen welkom

Op dit laatste punt zal ik nog even nader ingaan. Als gezegd spreekt ons interieur eigenlijk iedereen aan. Van jong tot oud, u bent allemaal welkom in ons restaurant in Drenthe. Voor de kinderen is er een speelhoek. Als het weer het toelaat kunnen ze bovendien buiten spelen in de speeltuin. Ook aan mindervaliden hebben we gedacht. Er is een speciaal invalidetoilet. De gehele brasserie is rolstoelvriendelijk. Buiten is ruime gelegenheid om te parkeren, zodat mensen met een handicap zich gemakkelijk naar de ingang kunnen bewegen. Wij staan ervoor dat iedereen welkom is en zich ook welkom moet voelen.

Het beste eten in een restaurant in Drenthe

Tot nu toe is het eten dat wij van Brasserie de Berken serveren nog niet eens aan bod gekomen in deze tekst over een restaurant in Drenthe. En dat terwijl we prat gaan op onze kunsten eten te bereiden. Het loont dan ook zeker dit restaurant in Drenthe eens te bezoeken. Duurzaam en verantwoord eten dat tegelijk nog lekker is, dat is waar wij voor staan. Over het algemeen doen we zaken met kleinere bedrijven hier uit de regio. Het gaat dan om ambachtelijke firma’s die ingrediënten voor onze gerechten maken. Wij weten precies waar de ingrediënten vandaan komen, omdat we de lijntjes met onze leveranciers kort houden. Zo profiteert u als u dit restaurant te Drenthe bezoekt uiteindelijk van het resultaat. Maar duurzaamheid staat niet alleen bij de avondmaaltijd voorop. Ook onze koffie is duurzaam vervaardigd. De koffie heeft het zogenaamde ‘Rainforest Alliance’-keurmerk. En wilt u tijdens uw bezoek aan ons restaurant in Drenthe een biertje nuttigen, dan is dit het Gulpener-bier. Dit bier staat als milieuvriendelijk te boek. Onze kaart biedt verder een select aantal heerlijke maaltijden. Kijkt u maar eens op onze site voor de complete menukaart. Soms doen we mee aan acties, zoals die ene van die grote, landelijke supermarkt waarbij u voor een gratis tweede driegangenmenu kunt sparen. Daarnaast komen mensen van heinde en verre naar uitgerekend dit restaurant tiendrente om de ‘Van Aa tot hunZe’-special te proeven. Dit overheerlijke gerecht bestaat uit drie gangen: een stoet of soep vooraf, runderhaaspuntjes of zalmfilet als hoofdgerecht en koffie of thee met bijzondere koek toe. Proef de heerlijke Drentse keuken bij ons! Neem eens een kijkje op onze mooie site, waar u ook bijvoorbeeld foto’s van de afgelopen jaren aantreft. Zo krijgt u een beter beeld van de sfeer die ons restaurant in Drenthe uitademt. Ook u bent van harte welkom!

Neem contact met ons op

Inmiddels mag wel duidelijk zijn dat u voor het beste restaurant in Drenthe naar ons toe moet komen. Het is zaak om even van tevoren te reserveren, wil u zeker weten een plekje te hebben. Vooral voor groepen is dit wel even handig om te doen. Een goed restaurant in het mooie Drenthe is namelijk niet zomaar gevonden, reden waarom veel mensen toch naar ons toe blijven komen. Wij zijn daar natuurlijk erg blij mee. Hoe gaat het reserveren van dit restaurant in Drenthe dan in zijn werk? Welnu, het is vrij eenvoudig. U begint met ons op te zoeken via die ene grote Amerikaanse zoekmachine. Dan komt u op onze homepage terecht. Bovenin de site zit een grijze balk. Klikt u daarin op de tekst ‘reserveren’, dan bent u al een heel eind. Het is vanaf dat moment zaak uw gegevens in te vullen, zodat we contact met u op kunnen nemen. Ook de bevestiging van uw reservering wordt naar het door u opgegeven e-mailadres verstuurd. U kunt dan een dag en tijdstip aangeven waarop u wilt komen eten, terwijl u het aantal kinderen en volwassenen dat ons restaurant in Drenthe zal bezoeken doorgeeft. Dat is voor ons handig om te weten, want wij weten dan voor hoeveel mensen we een tafel moeten reserveren en we kunnen, indien dit nodig blijkt te zijn, de nodige aanvullende inkopen doen bij onze gerenommeerde leveranciers. We geven u wel graag mee dat uw reservering pas definitief is als u van ons een bevestiging ontvangt. Zonder die bevestiging weet u nog niet zeker of u op uw gewenste dag en tijdstip wel bij ons terecht. Kom naar ons, het beste restaurant in Drenthe!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn