Hulp van een letseladvocaat.

Heb jij ook door toedoen van een ander letselschade opgelopen? Dit kan zijn door een medische fout, een bedrijfsongeval of bijvoorbeeld door een verkeersongeval? Dan wil je vanzelfsprekend de maximale schadevergoeding vergoed. Bij CampsAdvocatuur hebben zij tal ervaren letseladvocaten. Een letseladvocaat beschikt over de juiste kennis om de eis voor schadevergoeding bij de rechter hard te kunnen maken, dit moet zo juridisch en inhoudelijk overtuigend zijn. Een letseladvocaat in dienst van CampsAdvocatuur heeft dit zeker in petto. Maar, waar is een letseladvocaat nog meer goed voor en wat doet het nou precies voor zijn klant? Heb je echt een letseladvocaat nodig?

Waarom het handig kan zijn een letseladvocaat in te schakelen

Wanneer je een schadevergoeding wil verhalen op de tegenpartij, kan dat een erg langdurig proces worden en zeg nou zelf, als je al schade hebt opgelopen, wil je gewoon zo snel mogelijk dat het opgelost wordt. WA verzekeraars betalen tegenwoordig niet zomaar. Er wordt anno 2019 veel moeilijker gedaan dan vijftien jaar geleden. 

Wanneer je dit proces zelf probeert te doorlopen, zul je merken dat je met allerlei regels en procedures te maken krijgt. Wanneer je niet over de juiste juridische kennis schikt, kan dit een lastige worden om enige vorm van een (eerlijke) schadevergoeding te krijgen. Om deze reden kan je het beste de hulp van een letseladvocaat inschakelen van CampsAdvocatuur. Alle advocaten weten namelijk heel goed waar ze mee bezig zijn en waar ze rekening mee moeten houden bij de tegenpartij. Daarnaast weten ze ook precies wat een eerlijke schadevergoeding is voor jou, als klant, en niet onbelangrijk hoe ze ervoor kunnen zorgen dat jij die schadevergoeding krijgt. 

Hoe ontvang je de maximale schadevergoeding?

  • Het is erg belangrijk om je letsel zo goed mogelijk te bespreken met de letseladvocaat. Daarna zal de letseladvocaat vervolgstappen met de klant doornemen en uiteraard hebben zij antwoord op alle vragen die je te stellen hebt
  • Vervolgens moet je je aansprakelijkheid onderbouwen. Je letselschade specialist gaat voor jou aan de slag om te bepalen wie er aansprakelijk gesteld kan worden. Om dit te kunnen beslissen, moet het verzamelde bewijsmateriaal doorgenomen worden. 
  • Dan komt het aan op de letselschadevergoeding te bepalen. Om te voorkomen dat je schulden krijgt, wordt meestal meteen gevraagd om een voorschot. Je hebt namelijk dus al kosten van je letsel, ook al is dit helemaal niet jouw schuld en ben jij het slachtoffer. 
  • Hierna gaat de letseladvocaat de definitieve letselschade claim indienen. De definitieve letselschade claim wordt bepaald aan de hand van alle huidige schade, en kosten die je mogelijk nog in de toekomst hebt of zult krijgen.
  • Tot slot komt het aan op administratie en nazorg. Wanneer je de maximale schadevergoeding hebt ontvangen, moeten er natuurlijk nog enkele zaken geregeld worden. Hoe geef je het bedrag bijvoorbeeld op bij de belasting? Ook hier helpt een letseladvocaat je bij!

Een letseladvocaat.nl helpt je dus niet alleen met de claim in te dienen tijdens het hele proces, een letseladvocaat helpt je dus ook bij de nazorg en de administratie. Veel mensen verwachten dat zodra de zaak gesloten is, het klaar is. Dit is dus niet het geval en letseladvocaten doen dus veel meer dan alleen ‘een claim indienen’.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn