Jablotron 100

credexalarmsystems - Jablotron 100Veiligheid is een belangrijk thema in de samenleving. Ieder mens wil zich veilig voelen, zowel thuis als op straat. Wat betreft het de veiligheid en het veiligheidsgevoel op straat heeft de overheid verschillende mogelijkheden om invloed uit te oefenen. Wat betreft de daadwerkelijke veiligheid kan politie worden ingezet, kunnen verkeersproblemen opgelost worden en kunnen campagnes tegen zinloos geweld worden opgezet. Ook het gevoel van veiligheid dat burgers hebben is echter aan de orde en dit staat niet altijd rechtstreeks in verbinding met de daadwerkelijke veiligheid. Een donker hoekje kan zorgen voor een onaangenaam gevoel en een eenzame fietser die passeert kan een mogelijke bedreiger zijn. Overheden kunnen de ruimte op zo’n manier aanpassen dat het veiligheidsgevoel verbeterd wordt. Straten waar niemand langs komt op bepaalde tijdstippen kunnen worden verlicht of functies worden verplaatst, zodat meer mensen een reden hebben om er te komen. Achterstallig onderhoud zorgt ook voor een verlaten indruk die vaak een onaangenaam gevoel oproept en ook hier kan aan worden gewerkt. Wat betreft de veiligheid in woningen en bedrijfspanden is het echter lastig voor de overheid om ingrepen te doen. Thuis kun je er zelf voor zorgen dat je woning goed beveiligd is en je een veilig gevoel hebt als je thuis komt. Je kunt bijvoorbeeld een alarmsysteem aanschaffen om ervoor te zorgen dat je woning goed is afgesloten. Je kunt bijvoorbeeld voor de Jablotron 100 kiezen, een systeem dat zeer efficiënt werkt en dat elke ongenode gast buiten de deur houdt. De Jablotron 100 bestaat uit meerdere onderdelen en opties die zelf gekozen kunnen worden. Dit maakt de Jablotron 100 een alarmsysteem dat zijn taak perfect uitvoert, zodat je met een gerust hart de deur uit kunt gaan of kunt gaan slapen.

De voordelen van de Jablotron 100

De Jablotron 100 heeft verschillende kenmerken die het een goed alarmsysteem maken. Ten eerste is het mogelijk om zelf bepaalde onderdelen te kiezen, weg te laten of toe te voegen. Dit maakt het mogelijk om het systeem te laten aansluiten bij het gebouw en het op de juiste manier beschermt. Het systeem reageert op inbraak, brand, gaslekken en bij de detectie van water. Dit betekent dat wanneer er iets ernstigs gebeurt in huis of in het kantoorpand, Jablotron 100 ervoor zorgt dat dit wordt opgemerkt. Daarnaast kan er worden gebeld met de hulpdiensten via de Jablotron 100. Als de Jablotron 100 centrale is geactiveerd, is het daarnaast mogelijk om hulp op te roepen wanneer de gebruiker gedwongen wordt om het alarm uit te schakelen. Door het invoeren van een speciale code kan het Jablotron 100 alarm worden uitgeschakeld, terwijl er tegelijkertijd een noodbericht wordt gestuurd naar de meldkamer. Ook wordt een rapportage van alle gebeurtenissen verzonden naar de meldkamer. Hierin kan bijvoorbeeld worden aangegeven of er stroomuitval is geweest en hoeveel personen het gebouw betreden en verlaten hebben. Ook is het mogelijk om een sms te ontvangen wanneer er iets gebeurt. De Jablotron 100 biedt daarnaast de mogelijkheid om het systeem op afstand te besturen. Via het internet en door middelen van sms of telefoon kunnen opties in- en uitgeschakeld kunnen worden. Het is mogelijk om bepaalde personen tot bepaalde delen van het gebouw toe te laten, maar ook om dit tussendoor aan te passen. Dit maakt het Jablotron 100 een systeem dat perfect te gebruiken is in bedrijfs- en overheidsgebouwen. Veiligheid is erg belangrijk en er moet goed worden gelet op de ruimtes waar iemand wel of niet kan komen en vooral, mag komen. De toegang tot delen van het gebouw kan ook tussentijds aan iemand gegeven of ontzegd worden en dit maakt het controleren van wie waar en op welk tijdstip kan komen erg gemakkelijk en effectief.

Online alarmsystemen aanschaffen

Als je op zoek bent naar een goed functionerend en betrouwbaar alarmsysteem, is de Jablotron 100 dus een goede keuze. Je kunt meer over dit systeem en andere mogelijkheden lezen op www.credxalarmsystems.eu. Op deze site vind je een ruim aanbod van verschillende soorten alarmsystemen die perfect zijn voor het beschermen van je bedrijfspand of woning. Er zijn verschillende manieren waarop Credex Alarmsystems je helpt bij het vinden van het juiste systeem. Je kunt bijvoorbeeld gebruiken van de ‘mijn offerte tool’. Met deze tool vraag je gemakkelijk een offerte aan. Hiervoor dien je eerst in te loggen. Vervolgens kun je kiezen welke onderdelen van de Jablotron 100 je wel en niet wilt. Het is mogelijk om per onderdeel aan te geven wat je wel en niet wilt en er wordt een totaal weergegeven van de prijs die de Jablotron 100 gaat kosten. Op deze manier zie je direct wat de kosten gaan worden en of het dus binnen je budget valt. Het opstellen van een budget van tevoren is wel praktisch als je zeker wilt weten dat je niet teveel geld uitgeeft. Wanneer er maar een bepaalde hoeveelheid geld nodig is moeten er keuzes gemaakt worden tussen verschillende opties. Het is van belang dat je er goed over nadenkt wat je precies wilt en op welke manier je pand het beste wordt beschermd. Op deze manier zorg je ervoor dat je eigendommen heel en veilig blijven en dat de ongenode gasten niet binnen kunnen komen. Op www.credexalarmsystems.eu vind je een duidelijk overzicht van de opties van de Jablotron 100 en ook kun je direct een offerte aanvragen. Zo vind je snel en voordelig de beste manier om je woning of pand te beschermen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn