Wil je eens iets totaal anders? Kies dan voor industriële hanglampen

Het is natuurlijk niet altijd even gemakkelijk om je inrichting zo in te richten dat je achteraf denkt: ‘Dit is echt gaaf!’. Als je een gemiddeld home make-over programma bekijkt, dan is dat toch altijd de respons die mensen hebben als hun huis is omgetoverd tot een paleis. Waarschijnlijk zit het gewoon in de genen om die woorden te uiten op het moment dat er camera’s op je gericht zijn. Wat de mensen echt denken is voor het publiek natuurlijk niet toegankelijk, maar wat wel zeker is, is dat veel ‘gave’ woningen vrij standaard en ‘IKEA’ zijn. Wellicht is ‘gaaf’ dan ook meer een synoniem voor ‘saai’ en ‘normaal’. De designers in dergelijke huizen spelen dan ook vaak op safe, terwijl je juist echt indruk maakt als je wat risico’s neemt en kiest voor ongewone elementen. Originaliteit is natuurlijk lastig te vinden, maar het is niet onmogelijk als je weet waar je moet zoeken. Dus het is goed om alle standaard designs gewoon te laten voor wat ze zijn en op zoek te gaan naar iets wat je huis er echt uit doet springen. We hebben het natuurlijk over industriële hanglampen. Met industriële hanglampen maak je echt een statement. Niet alleen kun je met industriële hanglampen je woning verlichten, maar de lampen zelf zijn van dusdanige kwaliteit dat je er jaren plezier aan kunt beleven. Het zijn immers industriële hanglampen en dat betekent dat ze van robuust materiaal gemaakt zijn en daardoor zeer weerbaar. Maar dat is allemaal natuurlijk niet waar het om draait als je kiest voor industriële hanglampen. Wat je wil is iets unieks, iets totaal anders en iets gewaagds. Dat is dan ook precies wat je bereikt met industriële hanglampen. In plaats van wederom een standaard lamp die speciaal gemaakt is voor een alledaagse (saaie) inrichting, kies je met de industriële hanglampen juist voor alternatief en opvallend. De industriële hanglampen horen eigenlijk niet thuis in een traditionele (Hollandse) woning. Het zijn niet voor niets industriële hanglampen. Deze horen dus thuis in fabrieken of andere ruimtes waarin gewerkt wordt. Dit scherpe contrast tussen huiselijkheid en arbeid, maakt dat industriële hanglampen zo perfect passen in een woonruimte. Het doorbreekt de saaie tendens van het gewone en zorgt ervoor dat je de sleur van het alledaagse doorbreekt. De stoere look van industriële hanglampen voegen echt iets unieks toe aan je woning. Lees hieronder verder om alles te weten te komen over deze prachtige hanglampen.

De industriële hanglampen van industriëlelampen-online.nl

Als je dus op zoek bent naar een manier om je woning een beetje extra bravoure mee te geven, dan doe je er goed aan om de bovenstaande website te bezoeken. Hier vind je natuurlijk industriële hanglampen, maar ook allerlei andere lampen met industrieel design. Hierbij kun je denken aan:

  • Spots
  • Vloerlampen
  • Plafondlampen
  • Tafellampen
  • Wandlampen

Kortom, je kunt je hele huis inrichten met behulp van allerlei industriële lampen. Dus als je een subtiele industrieel tintje wilt toevoegen aan je woning, dan kun je bijvoorbeeld een leuke industriële tafellamp kopen. Wil je juist alles uit de kast halen en je huis omtoveren tot een complete alternatieve woning, dus kun je kiezen voor verschillende soorten stoere industriële lampen en dit combineren met robuuste stoere meubelen. Daarmee hanteer je dus consequent één en dezelfde stijl. Je kunt het natuurlijk ook combineren voor een extra scherp contrast. Zo kun je qua meubels kiezen voor traditioneel. Je kunt in dat geval gewoon shoppen bij de IKEA en voor extra effect kun je er dan voor zorgen dat je echt een traditionele IKEA inrichting realiseert. Dit alles zonder de verlichting, want de verlichting koop je dan bij de bovenstaande website. Dus alle lampen koop je dan in industriële stijl. Dit zorgt natuurlijk voor een treffend contrast tussen beide stijlen. De combinatie tussen deze twee stijlen, die op zichzelf wellicht niet direct alternatief zijn, zorgt voor een extreem originele sfeer.

De showroom, keurmerk en veilig betalen

Als je niet bekend bent met industriële (hang)lampen, maar door deze tekst wel geïnteresseerd bent geraakt, dan is het een optie om de showroom in Veenendaal te bezoeken. Het klinkt natuurlijk wel interessant en je wilt wellicht ook echt iets origineels, maar je moet het uiteindelijk ook mooi vinden. Daar kom je het beste achter door de lampen gewoon in levenden lijve te zien hangen. Zo kun je precies zien hoe een ruimte eruit ziet als deze verfraaid wordt door industriële (hang)lampen. Je kunt de lampen daarna alsnog gewoon online bestellen. Het is een goed idee om dat online te doen, want dat is natuurlijk veel makkelijker. Je krijgt de lampen dan netjes thuis bezorgd en je hoeft je geen zorgen te maken over de levering. De website beschikt namelijk over een webwinkel keurmerk en dit betekent dat de webwinkel heeft bewezen zeer betrouwbaar te zijn. Betalen is ook heel eenvoudig, want je kunt gewoon online betalen via je eigen bank. Via iDEAL kun je dus direct betalen. Het is enkel een kwestie van de lampen aan de winkelwagen toevoegen en afreken. Het is zo simpel, iedereen kan het!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn