Notitieblok met logo voor school, thuis of op kantoor

Een notitieblok met logo is een geweldig en praktisch cadeau om aan iedereen en bij elke gelegenheid te geven. Of het nu voor jezelf, als geschenk of voor je bedrijf is, Print Select bied je de tools om een prachtig gepersonaliseerd schrijfblok met logo te maken. Het leuke is dat men je volledig de controle geeft, zodat je jouw schrijfblok met logo naar eigen wens kunt aanpassen. Wist je trouwens dat notitieblokken een voordelige maar krachtige marketing en reclame zijn voor je bedrijf? De aandacht voor je bedrijf wordt niet gemist: men schrijft het op, scheurt het af en laten anderen jouw logo zien. Het kan niet eenvoudiger en handiger! Vooral wanneer ze worden gepersonaliseerd met je eigen logo en/ of andere elementen voor jouw bedrijfsimago. Een notitieblok met logo is:

  • Een geweldig gepersonaliseerd geschenk voor vrienden of familie
  • Perfect promotiemiddel voor politieke campagnes
  • Ideaal tijdens vergaderingen, voor jouw boodschappenlijstjes en bedrijfsevenementen. 

Kwaliteits schrijfblok met logo

De categorieën schrijfblok met logo die Print Select aanbiedt zijn: gelijmd of met een wire-o verbinding. Print Select is je fabrikant voor je op maat gemaakt schrijfblok met logo waar je je eigen ontwerp online kunt maken of het ontwerp dat je offline gemaakt hebt, kunt uploaden. Je vindt er een notitieblok met logo van klein tot groot en elke maat ertussen. Trouwens als je jouw diensten of producten aan een klant verkoopt, wil je indruk op hen maken met superieure kwaliteit. Nou, elk notitieblok met logo worden afgedrukt op een digitale pers, dus je krijgt er heldere en levendige kleuren bovenop. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om enkel zwarte inkt te selecteren, waardoor je kosten aanzienlijk lager worden. Zelfs al heb je een beperkt budget voor jouw notitieblok met logo, Print Select maakt het allemaal mogelijk! Bovendien kun je kiezen tussen verschillende papiersoorten en ook nog eens het aantal pagina’s zelf bepalen.  En het beste nieuws: de prijzen zijn goedkoop omdat ze de fabrikant zijn en niet de tussenpersoon! Met de eenvoudige en effectieve online-ontwerpstudio kun je jouw notitieblok met logo of schrijfblok met logo online maken. Ze hebben het ontwerpproces eenvoudig gemaakt zodat je je eigen afbeeldingen in hun ontwerpstudio kunt uploaden of een afbeelding uit oneindig veel stockfoto’s kunt selecteren. 

Mijn eigen ontwerp

Ik ben dol op het notitieblok met logo dat ik onlangs heb besteld. Het is een beetje kleiner dan ik had verwacht, maar het is van hoge kwaliteit. Het is goed gelukt en ik zou het zo opnieuw bestellen. De lijmbinding lijkt vast te houden en trekt niet uit elkaar. Mooi gewichtspapier en zeer goede kleuren. Ik gebruik mijn schrijfblok met logo spaarzaam omdat ik zo intens gek ben op mijn ontwerp en persoonlijk notitieblok met logo, waarmee ik mijn patiënten de hand reik voor snelle notities. Als je op zoek bent naar betaalbaar schrijfblok met logo, bekijk dan zeker de pagina van printselect.nl. Nergens zul je goedkoper en beter vinden! Goed, het is wat prijzig als je slechts een exemplaar bestelt, maar ik weet zeker dat als ik in bulk zou bestellen dat het een goede en efficiënte aankoop zou zijn. De notitieblokken zijn perfect en met alle lof en dank aan de klantenservice en ander personeel van Print Select die het voor elkaar hebben gekregen. Het ontwerpteam heeft geweldig werk geleverd aan mijn project. Ik ben fan en kan bijna niet wachten om mijn volgende schrijfblok met logo voor mijn praktijk te bestellen. Mijn patiënten kunnen er alleen maar voordeel uit halen en ik ben blij dat ik hen een klein geschenk kan geven.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn