Reverse engineering

Jansen-pt - Reverse EngineeringBent u bekend met de term reverse engineering? Zo ja, dan bent u nu bij een site en bedrijf aanbeland dat reverse engineering voor u kan uitvoeren. Zo niet, dan moet u ook zeker eventjes verder lezen want wie weet is reverse engineering wel de oplossing voor uw problemen. Reverse engineering is uiteraard een Engels begrip en losjes vertaald komt het op het volgende neer: omgekeerde bouwkunde. Wat bedoelen wij van jansen-pt.com hier nu precies mee? Reverse engineering is in onze ogen eenvoudig maar dat is eigenlijk niet zo. Veel mensen hebben hier ten eerste nog nooit van gehoord en dat vinden we heel erg zonde. Waarom dat zo is komt nog uitgebreid aan bod. Ten tweede komt er erg veel kennis bij kijken, veel meer dan u allicht zult denken. Het gaat bij reverse engineering om precisie en wij moeten daarom vaak de machines voor reverse engineering zelf maken. Daar zijn wij dan ook behoorlijk trots op en we hopen dat u eens een kijkje komt nemen in ons machinepark. Nu is het niet zo dat we een magazijn vol hebben staan met grote machines. Niets daarvan want bij reverse engineering gaat het om de kleine onderdelen die we nabouwen. Kleine precisie-instrumenten zult u dus bij ons kunnen vinden en dat is een unicum in dit land want we mogen wel stellen dat er maar weinig bedrijven te vinden zijn die aan reverse engineering doen. Klinkt u dit als muziek in uw oren en wilt u hier maar wat graag meer over weten? Komt u dan snel bij ons op de website kijken, dan leggen we het u allemaal uit. Reken er maar op dat u hier alle informatie zult vinden dat u nodig hebt. En vergeet ook niet om naast reverse engineering ook eens te kijken naar de andere taken die wij uitvoeren. Misschien zit er ook hier wel iets tussen dat u door ons kunt laten uitvoeren. Kijken kan immers altijd.

Dankzij reverse engineering herstellen we uw machines

Met reverse engineering wordt over het algemeen bedoeld dat we omgekeerd te werk gaan. Hebt u belangrijke machine en is er een onderdeel van kapot? Dan is de kans groot dat, zeker in het geval wanneer uw machine al wat verouderd is, de blauwdruk ervan zoek is geraakt. Of de fabriek die deze machine maakte bestaat niet meer of maakt enkel nog nieuwere producten en onderdelen. De vervanging van een dergelijk onderdeel kan daardoor een dure bedoeling worden. Vooral in de zin qua tijd omdat u allicht de hele wereld af moet speuren op zoek naar dat ene onderdeel. Dat is natuurlijk iets dat u niet wilt en daarom is het aan te raden om aan reverse engineering te doen. Wij kunnen namelijk het kapotte onderdeel inscannen en voor u een model maken van hoe het onderdeel er uit zag. Dit doen we dus aan de hand van het kapotte onderdeel en we komen naar de machine kijken. Vervolgens ontwerpen en maken we een nieuw onderdeel voor u zodat uw machine het snel weer zal doen. Dat is wat reverse engineering in het kort behelsd. Hebt u nog instructies, een handleiding of misschien zelfs wel een blauwdruk? Dan komt het helemaal goed uit want dan kan onze reverse engineering afdeling nog sneller zijn werk verrichten. Soms zoekt onze reverse engineering afdeling zelf contact met de echte makers van uw machine in de hoop dat ze de blauwdrukken in mogen zien. Dan maken we al de onderdelen perfect op maat en daarmee zult u erg veel geld bespaard blijven. U kunt namelijk wel nagaan wat de kosten zijn van het totaal vervangen van een machine terwijl er slechts een klein onderdeeltje gesneuveld is. Hoe goed u een machine dan ook onderhoud, slijtage is onoverkomelijk en zeker met betrekking tot draaiende onderdelen is het niet vreemd dat er weleens iets stuk gaat. En daar komt onze reverse engineering om de hoek kijken. Wij werken precies en minutieus zodat u altijd waar krijgt voor uw geld. Daag ons dan ook eens uit want daar houden wij wel van!

Waar wacht u nog op? Dit is een gouden kans

Hopelijk is reverse engineering iets voor u en hebt u nog niet besloten om maar een geheel nieuwe machine te kopen. Een dergelijke investering is vaak nog helemaal niet nodig. Herkent u deze problemen en weet u niet zo goed wat u moet doen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan te allen tijde voor u klaar en geven u graag advies over reverse engineering. Een onderdeel vervangen is immers stukken goedkoper dan er voor kiezen om alles te vervangen. Wij stellen graag een offerte voor u op zodat u alvast inzage hebt in de prijen en tevens kunnen we aangeven hoe lang het ongeveer gaat duren voordat het onderdeel gereed is. U vindt onze contactinformatie op onze website dus schroom niet langer en stel al uw prangende vragen en kwesties via ons e-mailadres naar ons op. Wilt u graag langskomen of hebt u liever iemand aan de lijn? Ook dit zijn goede opties en ook deze informatie staat op de website vermeld. En vergeet u niet om onze blog te volgen. Daar leest u alles over:

  • de productie van de kleinste onderdelen
  • de machines die we er voor gebruiken
  • op welke jaarbeurzen we te vinden zijn
  • hoe u bij ons kunt komen werken
  • en nog veel meer!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn