Wil je overstappen op elektrisch roken? Surf dan naar ea-sigaret.nl

Indien je wilt stoppen met roken en hebt besloten om over te stappen op elektrisch roken, dan kun je terecht op de website van ea-sigaret.nl. Hier kun je namelijk alles kopen wat je nodig hebt voor elektrisch roken. Je kunt dan ook zo even naar de website surfen en daar de juiste artikelen bestellen. Dat maakt de overstap naar elektrisch roken wel zo gemakkelijk. Het zou immers jammer zijn als elektrisch roken allerlei inspanningen vereiste. Als dat het geval zou zijn, dan zou men veel minder snel overstappen en dus ook langer tabak blijven roken. Het moeilijkste zit hem dus vooral in het maken van de keuze. Je moet immers op een bepaald moment in je leven helemaal klaar zijn met roken en de keuze maken om te stoppen. Maar dat moet wel een keuze zijn met overtuiging, want anders steek je meteen weer een sigaret op als je de behoefte naar tabak ervaart. Maar als je echt gemotiveerd bent, dan ben je al een heel eind. In dat geval kun je dus starten met elektrisch roken, want dit helpt je om het stoppen ook daadwerkelijk vol te houden. Elektrisch roken is immers nog steeds een vorm van roken, want je blijft dezelfde handelingen uitvoeren. Het enige verschil is dat je de e sigaret niet aan hoeft te steken. Maar je moet wel gewoon inhaleren en je blaast ook een soort rook uit als je gaat e roken. Het is alleen geen rook die ontstaat door verbranding, maar een damp die ontstaat door verhitting. Omdat je dus in zekere zin blijft roken, kun je psychologische verslaving in toom houden. Je kunt op de momenten dat je gewend bent aan een sigaretje gewoon blijven roken. Belangrijker voor de verslaving is echter de drang naar tabak en nicotine. Ook deze kun je in toom houden dankzij elektrisch roken. Je kunt qua e liquid namelijk kiezen voor verschillende smaken waaronder echte tabakssmaak. Daarnaast kun je ook kiezen voor een e liquid met nicotine. Daardoor kun je ook beter omgaan met de ontwenningsverschijnselen, want deze zijn door de nicotine in de e liquid logischerwijs minder heftig. Vervolgens kun je het nicotine gehalte rustig afbouwen tot je op den duur helemaal geen nicotine meer nodig hebt. Je lichaam ervaart nicotine echt als een noodzakelijk ingrediƫnt en als het dat niet binnen krijgt, dan komt het lichaam in opstand. Door elektrisch te roken, kun je het ontwenningsproces dus makkelijker vorm geven en volhouden.

Bestel alles wat je nodig hebt voor elektrisch roken via ea-sigaret.nl

Zoals gezegd kun je de artikelen die je nodig hebt om elektronisch te roken vinden op de website van ea-sigaret.nl. Hier vind je bijvoorbeeld artikelen als: 

  • E sigaretten
  • E liquid
  • Batterijen voor de sigaret
  • Coils

Al deze artikelen kun je direct online bestellen via de winkelwagen. Je hoeft hiervoor dus niet naar een speciale winkel, maar kunt gewoon thuis blijven. Ook het bijvullen van de e liquid doe je dus gewoon online. 

Kijk snel op de site voor meer informatie over e sigaretten

Mocht je meer willen weten over e roken en e sigaretten, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de website van ea-sigaret.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn